Gå til sidens hovedinnhold

- Han er den beste jeg har spilt med

Steven Gerrard snakker verken om Wayne Rooney, Paul Scholes eller Frank Lampard.

Steven Gerrard forteller i et eksklusivt intervju med Daily Telegraph at han håper å overtale Luis Suarez til å være lojal, bli værende i Liverpool og hjelpe klubben tilbake til Champions League.

- Jeg vil si til Luis: «Gi det én sesong til, se om vi kan oppnå det», sier Gerrard.

- Hvis Luis får oppleve Champions League-fotball her, vil han elske det. Det vil bli noen av de beste kveldene i hans karrere. Å spille Champions League-kamper foran våre fans, er spesielt. Det er veldig mye større enn å gjøre det for andre klubber, mener Liverpools kaptein.

Suarez kobles til både Arsenal og Real Madrid i dette overgangsvinduet. Spesielt førstnevnte virker veldig ivrig etter å sikre seg angriperen.

- Jeg synes ikke Arsenal er et skritt opp. Vi, Arsenal og Tottenham kjemper for en av Champions League-plassene. Det ideelle for oss er om vi beholder Suarez, gjør ett eller to kjøp til og Tottenham mister Gareth Bale, sier Gerrard til Telegraph.

Han erkjenner at Manchester City, Manchester United og Chelsea er et skritt opp akkurat nå.

Liverpool-kapteinen legger til at han betrakter den uruguayanske spissen som den beste spilleren han noensinne har spilt med.

- (Wayne) Rooney, (Paul) Scholes, (Frank) Lampard er alle toppspillere. John Terry og Rio Ferdinand er spillere i verdensklasse. Men Suarez er på en annen planet enn de fleste spillere. Sammen med Gareth Bale er Luis den tredje beste i verden etter Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Luis er den beste jeg noensinne har spilt med, sier 33-åringen.

Det forteller sitt om hvor viktig Gerrard mener det er for Liverpool å beholde Luis Suarez. Han ønsker i tillegg at klubben henter inn én forsvarsspiller og én offensiv stjerne.

- Vi trenger ett eller to store kjøp hvis vi skal kjempe om en plass blant de fire beste, i tillegg til å beholde Suarez. Vi trenger ett skikkelig storkjøp som kan spille i en av de offensive posisjonene, konstaterer Steven Gerrard.

Overgangsvinduet stenger ved midnatt 2. september. Nettavisen følger overgangsvinduet direkte her.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken