Gå til sidens hovedinnhold

Han er Europas farligste spiss

I hvert fall om man teller antall mål.

HOFFENHEIM – ARMINIA BIELEFELD 3-0:

Hoffenheims Vedad Ibisevic har vært en åpenbaring i Bundesliga denne høsten. På 15 seriekamper har den målfarlige bosnieren scoret utrolige 17 mål. Og dette før sesongen er halvspilt.

Mange vil nok fortsatt hevde at spillere som Fernando Torres, Samuel Eto’o, Zlatan Ibrahimovic og Wayne Rooney er hakket bedre enn Ibisevic, men skal man gå etter antall scoringer er han utvilsomt Europas målkonge for tiden.

I lørdagens bundesligaoppgjør hjemme mot Arminia Bielefeld var han nok en gang på pletten og satte inn kampens første mål.

Fulltreffere av Carlos Eduardo og Francisco Copado sørget for at dagen ble komplett for det nyopprykkede laget, som mot alle odds fortsatt topper den tyske toppserien, med 34 poeng.

Bayern henger med
På plassen bak Hoffenheim følger storlaget Bayern München. Til tross for en svak start på sesongen, har Jürgen Klinsmanns gutter nå virkelig funnet formen.

Lørdag var det Bayer Leverkusen som fikk gjennomgå. Mål av Luca Toni og Miroslav Klose sørget nemlig for 2-0-seier og at den tyske toppklubben nå står med 13 strake kamper uten tap.

Seieren betyr at Bayern har 31 poeng fra 15 kamper. Leverkusen på sin side, okkuperer fjerdeplassen på tabellen, med 28 poeng.

Neste uke møtes nettopp Bayern München og Hoffenheim til toppoppgjør på Allianz Arena.

Overlegne Werder
Også Werder Bremen imponerte stort lørdag. Og den som stjal de største overskriftene var den utlånte Chelsea-spilleren Claudio Pizzaro.

I oppgjøret mot Frankfurt var spissen i superslag, og sto egenhendig for tre av målene. Nettkjenninger av brassen Diego og Aaron Hunt sørget for at det til slutt sto 5-0 til Rune Bratseths gamle klubb.

Dette var de grønne og hvites tredje strake hjemmeseier, og løftet dem opp til sjuendeplass på tabellen. De har så langt karet til seg 23 poeng denne sesongen.

For Frankfurt ser det ikke like lyst ut. Laget har bare 16 poeng på 15 kamper, noe som holder til en 12. plass, men det er bare seks poeng ned til nedrykksplass.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken