RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Han er månedens manager

Sist oppdatert:
Etter den sedvanlige dårlige sesongstarten har denne karen fått fart på skuta igjen.

Moyes er kåret til månedens manager for oktober. Etter en mildt sagt tung start på sesongen, har Everton endelig kommet på vinnersporet igjen.

På de seks første rundene sto Everton med usle tre poeng og uten seier før det snudde totalt. I oktober ble fasiten 10 poeng på fire kamper.

Først ble Birmingham slått 2-0 på bortebane, deretter ble det 2-0-seier i lokaloppgjøret mot Liverpool på Goodison Park, før Tottenham ble holdt til 1-1 på bortebane. Måneden ble avsluttet med 1-0-seier hjemme mot Stoke.

Kompliment
Dette er sjette gang Moyes blir tildelt denne prisen som Everton-manager. Han har i tillegg tre priser som årets manager i Premier League.

Mange omtaler ham som «en av de beste» på grunn av resultatene han har klart å gjenskape i en klubb med relativt små ressurser.

– David Moyes er en ubeskrivelig dyktig manager. Han har etablert Everton til å være en kontinuerlig «topp-åtte-klubb». Å si at han har gjort en fantastisk jobb gir ham ikke nok kredit for den jobben han har gjort med klubben, skryter Bolton-manager Owen Coyle, som tidligere spilte med Moyes i Bolton.

Chelseas Carlo Ancelotti (august) og WBAs Roberto Di Matteo (september) vant de to foregående månedene.

Pris til van der Vaart
Månedens spiller ble denne gang tildelt Rafael van der Vaart. Tottenham-spilleren har vært strålende for Tottenham i oktober og noterte seg for tre mål, én målgivende og strålende spill for London-laget i Premier League.

Denne prisen har tidligere gått til Paul Scholes (august, Manchester United) og Peter Odemwingie (september, WBA) denne sesongen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere