I sommer la Real Madrid penger på bordet for å sikre seg det spanske stortalentet Isco.

Den offensive midtbanespilleren imponerte stort for Malaga sist sesong, og var også én av de beste spillerne under U21-EM i sommer, som Spania vant.

Real Madrid betalte rundt 30 millioner euro for å sikre seg 21-åringen, noe som også betyr at hovedstadsklubben er villig til å satse på unggutten.

Og så langt har 21-åringen imponert. Isco har vært på banen i seks kamper for Real Madrid i høst, og står bokført med fem scoringer og to assists så langt.

- Ikke så dumt
Det at Real Madrid solgte Mesüt Özil til Arsenal, en spiller som kan fylle samme rolle som Isco, betyr nok også at manager Carlo Ancelotti har stor tiltro til nykommeren.

Den italienske Real-sjefen er heller ikke redd for å sammenligne Isco med av fotballhistoriens beste spillere, nemlig franske Zinedine Zidane.

- Det å sammenligne Zidane og Isco er ikke så dumt. Isco har veldig mange av de samme kvalitetene som det Zidane hadde, sier Ancelotti på en pressekonferanse.

- De er veldig like. Zidane vet selvfølgelig dette bedre enn meg, og han sa at Isco ikke helt er på samme nivå enda, men at han kan komme dit, fortsetter Ancelotti.

Zidane er for tiden sportsdirektør i Real Madrid, og spilte for klubben i perioden 2001 til 2006. Før han kom til Spania spilte Zidane under nettopp Ancelotti i Juventus.

Støtter Benzema
Italieneren tok også spissen Karim Benzema i forsvar under pressekonferansen. Franskmannen ble pepet ut av egne supportere under møtet med Getafe i helgen.

25-åringen misset flere store sjanser i løpet av kampen, og Real Madrid-fansen var ikke nådige mot den tidligere Lyon-spilleren.

- Benzema har levert noen gode prestasjoner denne sesongen. Jeg liker at han jobber hardt, uansett om det blir mål ut av det, eller ikke, sier treneren.

- Jeg tror ikke Benzema bryr seg om buingen. Noen ganger fører slike episoder til at spilleren blir mer motivert, sier Ancelotti.

Real-sjefen kunne også avsløre at nysigneringen Gareth Bale nå er skadefri og klar til kamp mot byrival Atlético Madrid lørdag.

- Han trente for seg selv i dag, men burde være klar til lørdagens kamp, sier den tidligere Milan-sjefen.