*Nettavisen* Sport.

Han er ny Wolves-sjef

Foto: Getty / All Over Press

- Jeg er både stolt og lettet.

31.05.13 19:13

Wolverhampton har ansatt Milwall-trener Kenny Jacket som klubbens nye manager, skriver The Mirror.

Jacket har tidligere vært manager for Swansea og Watford.

- Jeg er både stolt og lettet over å ha fått jobben, og jeg ser frem til utfordringen som ligger foran meg, sier han til klubbens hjemmeside.

51-åringen erstatter dermed Dean Sauders, som tidligere denne sesongen ble hentet inn for å erstatte norske Ståle Solbakken.

Sauders tok over etter Solbakken i januar, men klarte ikke snu den negative trenden som har fulgt klubben over to sesonger.

Under Saunders vant Wolves fem kamper, spilte fem uavgjorte og tapte 10. Det er en seiersprosent på 25 prosent.

Solbakken tapte 11 av de siste 15 kampene han ledet Wolverhampton, og fikk 26 seriekamper og totalt 30 kamper i sjefsstolen før han måtte pakke sakene sine og forlate klubben.

Da lå Wolverhampton på en skuffende 18. plass i Championship, mens det under Saunders ble enda verre. Nedrykket ble et faktum, og klubben endte til slutt på en 23. plass.

Nå er det altså Kenny Jacket som skal føre Ulvene tilbake til Championship.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.