RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han er tilbake

Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Riccardo Riccò vender tilbake til sykkelverdenen.

Den utskjelte syklisten Riccardo Riccò skal ha signert en kontrakt med det kroatiske kontinentallaget Meridiana-Kamen, de sykler på samme nivå som Joker Merida, Plussbank Cervélo og de andre norske sykkelteamene.

Lagets manager Antonio Giallorenzo kan fortelle at Riccò har signert kontrakt med laget og vil debutere i etapperittet Serbia rundt.

- Riccardo har jobbet med oss de siste ti dagene, sier Giallorenzo til tuttobiciweb.it.

Det verserte lenge rykter om at Riccò skulle signere kontrakt med Amore & Vita-laget. Laget var på frierferd i Norge i fjor høst for å sikre seg norske sponsorer, det lyktes de ikke med.

LES MER:Italiensk lag vil bli norsk

På laget som er basert i Italia kjører både Bersvenn Støen og Kristian Forbord.

Disse ryktene stilnet dog da Gazzetta dello Sport meldte at Riccò trente med Meridiana.

I mars hadde «Kobraen» helt andre planer enn å komme tilbake til sykkelsporten. Riccò var helt tydelig på at han ikke skulle gjøre comeback etter dopulykken som kunne kostet han livet.

- Jeg har ingen planer om å sykle ritt igjen, det er helt klart. Jeg har kommet videre. Sykkelverden avskyr meg, det gjør meg syk. Alle hater meg. De ville at jeg skulle stoppe da jeg gjorde comeback (etter dopingdommen red.anm.). Nå gjør jeg det: Riccò har lagt opp. La meg være i fred, sa han den gang ifølge cyclingnews.com.

Riccò forsøkte å injisere eget blod med sin kones hjelp hjemme på deres eget kjøkken. Det gikk forferdelig galt og italieneren ble innlagt på sykehus. Han fikk sparken fra Vacansoleil med umidddelbar virkning etter hendelsen.

Nå er han altså på vei tilbake. Diskuter Riccò i vårt forum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere