Gå til sidens hovedinnhold

- Han er verdt over en milliard

Hvem tror du har gjort seg fortjent til denne prislappen?

Cristiano Ronaldo er, enn så lenge, fortsatt verdens dyreste fotballspiller.

Portugiserens overgang fra Manchester United til Real Madrid sommeren 2009 ble rapportert å koste rundt 840 millioner kroner.

Selv om overgangen foreløpig ikke har gitt klubben fra Spanias hovedstad mange titler, har Ronaldo på sett og vis forsvart prislappen.

Han scorer for tiden på bestilling for Real Madrid. Fantastiske 31 mål på like mange kamper er det blitt, og «Los Blancos» leder La Liga med hele sju poeng på erkerival Barcelona.

Verdens beste
Hos katalanerne har de imidlertid Lionel Messi. Den argentinske ballmagikeren som er kåret til verdens beste fotballspiller de siste tre sesongene.

Om Messi noen gang skal selges fra Barcelona, har det blitt spekulert i at prisen bør ligge langt over den som ble lagt på bordet for Ronaldo.

Men det er verken Ronaldo eller Messi som nå hevdes å være verdt så mye at man ikke lenger snakker om millioner.

Det er Milan-eier Silvio Berlusconi som kommer med prisantydningen, ifølge Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola. Og ganske riktig, det er svensken Berlusconi snakker om.

- Berlusconi har sagt til meg at Zlatan er verdt 150 millioner euro, avslører Raiola overfor Milannews.

Den prislappen tilsvarer over 1,1 milliard norske kroner med nåværende kurs.

Skriv det villeste Premier League-ryktet og vinn gratis Premier League i tre måneder! Se her for mer informasjon.

- Magisk
Raiola er også agent for Manchester Citys Mario Balotelli. Agenten mener Balotelli har en god vei å gå før han kan sidestilles med Ibrahimovic.

- Den mentale styrken hos en spiller betyr 200 prosent. Balotelli burde ta lærdom av Zlatan. Han var ikke som dette da han var 20 år. Når du tror du har sett alt fra ham, kommer han opp med noe nytt, mener Raiola.

- Det er magisk, utrolig. Han er en komplett spiller.

Ibrahimovic vil angivelig bli i Milan ut karrieren, og klubbeier Berlusconi skal være like ivrig etter å beholde svensken så lenge som overhodet mulig.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken