Gå til sidens hovedinnhold

- Han gjør nesten alt rett

Shampo hyller sin svenske løper.

STORHAMAR - VÅLERENGA 2-5:

Gjestene fra hovedstaden trakk det lengste strået i hockeyklassikeren mellom Vålerenga og Storhamar i OL-amfien på Hamar lørdag kveld.

Espen Shampo Knutsen kunne fornøyd konstatere at hans menn fikk med seg alle poengene hjem til Oslo etter 5-2-seieren.

Lindström-show
Tobias Lindström spilte en meget solid kamp for gjestene og noterte seg blant annet for tre scoringer. Shampo var selvsagt tilfreds.

- Jeg synes det er en veldig bra hockeymatch mellom to gode lag. Det er bra tempo, og jeg synes vi vinner kampen fortjent, sier Shampo til Nettavisen.

Vålerenga-treneren mener seieren på Hamar først og fremst skyldes god lagmoral og hardt arbeid, men plukker likevel fram noen navn som utmerker seg.

- Lindström gjør jo en veldig bra kamp. Det er ikke bare fordi han scorer tre mål, men han jobber også bra defensivt og gjør nesten bare gode valg. Steffen Søberg gjør en god kamp i mål, og backene generelt spiller bra.

- Moro med Storhamar i toppen
Vålerenga klatrer nå opp på andreplass i Get-ligaen - ett poeng bak Storhamar. Shampo tror det går mot en svært jevn sesong.

- Det er enda tøffere i år. Storhamar har blandet seg inn og vi har også Lillehammer, som bare ligger tre poeng bak oss. Stavanger blir selvfølgelig også med helt inn.

Omtrent 4000 tilskuere hadde tatt turen til OL-amfien for å få med seg lørdagens toppkamp. Shampo innrømmer at han liker konkurransen fra Hamar.

- Jeg tror de fleste i Vålerenga synes det er gøy at Storhamar er med i toppen. Det er alltid spesielle møter mellom Vålerenga og Storhamar.

I en annen kamp lørdag vant Lillehammar 3-0 mot Sparta Sarpsborg. Joakim Arnestad-Eidsæther, Ben Arnt og Stein Tore Bakken scoret målene.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken