Enkelte ting forandrer seg tilsynelatende aldri. Sladderbladene selger fortsatt som varme hvetebrød, Coca-cola er fortsatt verdens mest populære leskedrikk og det engelske landslaget leter fortsatt en målvakt i verdensklasse.

Letingen har pågått i flere tiår.

Alder ingen hindring
Landslagstrenerne har i hele denne perioden satset på den eldste og mest rutinerte keeperen. Uten at «det sikre valget» har vært så sikkert.

Peter Shilton var i verdensklasse i Spania 1982, men åpenbart ikke som 36-åring uten rekkevidde i 1986 i Mexico eller i Italia i 1990. David Seaman var en keeper i verdensklasse da han var på høyden, mot slutten av tiden i QPR og i starten av karrieren i Arsenal, men var forbi toppen da han spilte sin første VM-kamp i 1998 og ikke lenger en toppkeeper da han i 2002 slapp inn et skudd fra midtbanen i møtet med Brasil.

I Tyskland for fire år siden var det Paul Robinson som voktet det engelske målet. Det viste seg etter hvert - unnskyld ordbruken - at heller ikke han holdt mål.

England har tre alternativer til sommerens VM-sluttspill i Sør-Afrika: David James (39), Joe Hart (23) og Robert Green (30).

Et åpent sinn
Landslagstrener Fabio Capello vil ifølge Daily Telegraph informere alle tre om at han har et fullstendig åpent sinn med tanke på hvem som skal få jobben som burvokter mot USA i Rustenburg 12. juni.

39 år gamle David James er den rutinerte og dermed etter tradisjonell, engelsk VM-sluttspilltankegang det opplagte valget, men Green fikk flere sjanser i kvalifiseringen og imponerte visstnok Capello. Det er imidlertid yngstemann, Joe Hart, som har hatt den beste sesongen av de tre i Premier League.

Hart var utleid fra Manchester City til Birmingham og storspilte etter en litt treg start. 23-åringen ble også valgt inn på årets lag i Premier League i spillernes egen kåring.

Den eneste erfaringen med A-landslaget er imidlertid bare innhoppet mot Trinidad og Tobago i juni 2008. Joe Hart har vært fast innslag i landslagstroppen, men foreløpig har han ikke fått sjansen fra start. Derfor vil det være en overraskelse dersom Hart blir foretrukket når VM-sluttspillet startet.

Men det er kanskje en slik overraskelse England trenger?