Gå til sidens hovedinnhold

- Han kan bli like god som Ronaldo

Ekspert tror sir Alex Ferguson har funnet nok en juvel.

Wilfried Zaha ble kjøpt av Manchester United i januar og fra sommeren av vil den hurtige kantspilleren være på plass hos Old Trafford-klubben.

Zaha er regnet som ett av de største talentene på balløya og en rekke storklubber jaktet ham før han endte opp i United.

Manager sir Alex Ferguson skal ha hostet opp gode penger for å sikre seg den talentfulle spilleren, som umiddelbart ble leid ut igjen til moderklubben Crystal Palace.

Det er imidlertid flere enn Ferguson som ser på Zaha som en juvel. Tidligere toppspiller Mark Bright er også sikker på at Zaha vil bli en stor stjerne.

Bright sammenligner kantspilleren med en annen som sir Alex Ferguson har vært med å utvikle som spiller.

- United har kjøpt en spiller med stort potensial. Han har vært en spennende spiller de siste årene, og har blitt enda bedre den siste tiden, sier Bright ifølge talkSport.

- Han har så stort potensial han kan bli en ny Cristiano Ronaldo. Han har de tekniske kvalitetene. Han er god med begge bein. Han har også stor fart og bra utholdenhet, sier han.

Bright mener Zaha har gjort et klokt valg ved å gå til United.

- Han lærer og blir stadig bedre. han har også landskamper for England. United er riktig klubb for ham. Det var umulig for Palace å holde på ham, og prisen var veldig bra, sier han.

United må trolig ut med en totalt på rundt 10 millioner pund for Zaha-avtalen.

Zaha debuterte for Crystal Palace tilbake i 2009/10-sesongen og ble fast inventar på laget sesongen etter. Han er 20 år og står med én landskamp for England.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'mrx9y4wmvrja193jufd2f2tyy', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-mrx9y4wmvrja193jufd2f2tyy', 'eplayer14');
Reklame

Nå får du Casio-bestselgeren på tilbud

Kommentarer til denne saken