RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jonathan Daniel / Getty / All Over Press (2012 Getty Images)

Han kan bli utestengt i 100 kamper

Både baseballens største stjerne og flere andre er i alvorlig trøbbel.

Alex «A-Rod» Rodriguez , Ryan Braun og en rekke andre spillere som knyttes til Biogenesis-klinikken i Miami kan bli utestengt i så mye som 100 kamper, ifølge ESPN.

Det krever at Major League Baseball (MLB) får dem dømt for både et første og andre brudd på ligaens dopingbestemmelser i samme slengen.

Argumentasjonen er at spillernes forbindelse til klinikkens eier Anthony Bosch utgjør ett brudd og tidligere uttalelser hvor de har benektet denne forbindelsen, samt all bruk av doping, utgjør et annet brudd.

Anthony Bosch samarbeider nå med MLB. Det er ventet at han innen en uke vil møte ligaledelsen og navngi spillere.

Utestengelser kan kommer i løpet av to-tre uker, melder ESPN.

I tillegg til Rodriguez og Braun knyttes også Melky Cabrera, Bartolo Colon, Yasmani Grandal, Nelson Cruz, Francisco Cervelli, Jesus Montero, Jhonny Peralta og Everth Cabrera til skandalen.

Dette er med andre ord en skandale som kan ryste hele MLB helt inn til ryggmargen.

Årsaken til at Bosch skal ha gått med på å samarbeide med ligaen, og utlevere sine tidligere kunder, er at han er lovet at ligaen vil droppe søksmålet mot ham, som ble levert inn i mars, samt i tillegg har gått med på å legge inn et godt ord for ham i forbindelse med eventuelle tiltaler fra myndighetene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere