Gå til sidens hovedinnhold

- Han kan være rett mann

Helge Haugen tror Steinar Nilsen kan få Brann opp i toppen igjen. Egil «Drillo» Olsen er imponert over hva tromsøværingen har fått til.

(iBergen.no) Danske medier meldte tirsdag at den tidligere Italia-proffen skal være veldig nær en avtale med danske AaB. Brann på sin side har annonsert at de vil offentliggjøre Mons Ivar Mjeldes eterfølger innen mandag.

Les mer om Branns trenerjakt:Glipper han for Brann?

Den tidligere Milan- og Napoli-spilleren fikk to fattige landskamper under «Drillo». Den tidligere Irak-treneren vil ikke gi noen anbefalinger til Brann om hvilken hovedtrener de skal velge, men forteller at han er imponert over Nilsens jobb med «Gutan».

- Jeg er veldig imponert over Tromsøs prestasjoner i 2008-sesongen, og Nilsen er en bra trener, sier en ordknapp Egil Olsen til iBergen.no.

Hvem blir ny trener i Brann? Bech, Nilsen eller noen andre? Si din mening under.

Hva med Bech?
Den sparkede Esbjerg-treneren Troels Bech er også aktuell for trenerjobben i Bergen. Han var på Brann Stadion og hadde samtaler med sportssjef Roald Bruun-Hanssen fredag i forrige uke. Dansken har uttalt at han er lysten på å trene de norske seriemesterne fra 2007.

- Jeg kjenner overhodet ikke til ham, men danske trenere står jo som regel for en litt annen fotballkultur enn det norske trenere gjør, sier den tidligere landslagssjefen og legger til:

- Treneren er heldigvis ikke den eneste som betyr noe i en klubb.

Sulten Nilsen
Tidligere Brann-spiller Helge Haugen har hatt Steinar Nilsen som hovedtrener på Alfheim de siste sesongene.

- Han er en kar som vet hva han vil og som er veldig sulten på suksess, noe som har smittet over på spillergruppen her i Tromsø, sier Haugen til iBergen.no.

Haugen som var en av Mons Ivar Mjeldes mest betrodde menn i sin Brann-karriere tror Nilsen kan føre gamleklubben opp i toppen av norsk fotball igjen.

- Ja, jeg synes han er en god trener og han kan absolutt være rett mann for Brann, men heldigvis er det ikke min å oppgave å bestemme hvem som skal trene de, understreker han.

Les flere nyheter på iBergen.no

Kommentarer til denne saken