Gå til sidens hovedinnhold

Han kunne berget Brann

Men dagen derpå var Cato Hansen lite interessert i å snakke om kjempemissen mot Fyllingen.

BERGEN (Nettavisen): Etter drøyt halvspilt 2. omgang i Fyllingsdalen fikk jærbuen stå alene og heade fra fem meter, men traff utenfor målet til Fyllingen-keeper Andreas Søreide. Det var Hansen lite interessert i å snakke om, til tross for at Steinar Nilsen gav spillerne sine en saftig overhaling i media etter at flere av dem rømte unne pressens spørsmål etter cupblemmen onsdag kveld.

- Har du fem minutter, Cato?

- Det spørs hva du skal spørre om ...

Spilleren som i fjor var utleid til Løv-Ham, svarte slik på spørsmålet om kjempesjansen i 63. minutt som kunne sikret Brann ekstraomganger:

- Særdeles dårlig opplevelse
- Det er klart det var en hundreprosentsjanse som jeg skulle scoret på, men det er flere som har bommet på slike sjanser før.

- Det var en særdeles dårlig opplevelse i går. Det er veldig synd at det har blitt slik, men vi må klare å snu dette. Vi må få positivitet inn i gruppen.

Kaptein Håkon Opdal stod skolerett og svarte for sine medspilleres pinlige affære i Fyllingsdalen etter restitusjonsøkten på Nymarksbanen.

- Det var en trist opplevelse, vi jobber ikke sammen som et lag. Vi er en og en utpå der og det er bare fortvilende, sa keeperen til Nettavisen.

- Må stå sammen
Spillergruppen har likevel fortsatt tillitt til sin hardt pressede trener.

- Ja, vi er en klubb og må stå sammen for Brann, både spillerne og trenerne som er her, sa keeperen som så kampen fra benken.

- Dere spiller godt mot Lillestrøm på 16. mai for så å tape mot et 3. divisjonslag tre dager senere. Hvorfor svinger det sånn?

- Det er det som har symbolisert oss litt i år. At vi ikke har vært et lag og da kan det gå så dårlig som i går. Vi må være et lag for å fungere.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene