Gå til sidens hovedinnhold

- Han ødela kampen for meg

Zuccarello «misfornøyd» med lagkameraten i allstarkamp, men sterkt delaktig da Connecticut Whale endelig vant.

CONNECTICUT WHALE - ALBANY DEVILS: 3-2

Connecticut Whale har hatt et mildt sagt svakt 2012 i den nordamerikanske farmerligaen AHL.

Før nattens hjemmekamp mot Albany Devils hadde Mats Zuccarello Aasens lag hele elleve tap på rad. Klubben tapte samtlige kamper i januar og hadde ikke vunnet siden nyttårsaften da Springfield ble slått 5-2.

Zuccarello Aasen, som nylig deltok i sin første allstarkamp, var lørdag innstilt på at Whale måtte sette en stopper for tapsrekka mot farmerlaget til New Jersey Devils.

Og med en allstaropptreden frisk i minnet viste Zuccarello igjen at han kan sette sitt preg på Connecticuts kamper. Oslogutten hadde assist både på Whales første og tredje mål i en kamp som endte med 3-2-triumf for nordmannens lag.

Egoistisk lagkompis
Kris Newbury utlignet først til 1-1 etter snaue tre minutters spill. Jonathan Audy-Marchessault, som var den andre spilleren fra Connecticut Whale som deltok i allstarkampen, ordnet 2-1 overtallsspill med halvannet minutt igjen av første periode.

«Zucca» var igjen med i forspillet da Connecticut la på til 3-1. Wojtek Wolski var målscorer i et nytt overtallsspill med omtrent fire minutter igjen av andre periode.

Sjekk statistikk fra kampen her.Se stillingen i AHL her.

Før kampen ble Mats Zuccarello Aasen intervjuet av Connecticut Whales TV-kanal. Han innrømmet at det var moro å være med for første gang i allstarsammenheng.

Han satte imidlertid ikke spesielt pris på å være rekkekamerat med lagkompis Audy-Marchessault i allstarkampen mandag. På spørsmål fra Whale TVs Bob Crawford om det var ekstra moro å spille sammen med lagkameraten svarte Zuccarello noe spøkefullt:

- Nei, faktisk ikke. «Marchy » var veldig egoistisk i den kampen og ga ikke fra seg pucken noe særlig. Det er fint at han sentrer i ordentlige kamper, men i den kampen var han veldig egoistisk.

Pause fra krangling
- Bortsett fra at «Marchy » ødela kampen for meg var vi fornøyde alle sammen, sier Zuccarello Aasen, til Bob Crawfords store forlystelse.

Crawford spør videre om nordmannen ba treneren om å få bytte over til en annen rekke.

- Jeg ville ikke krangle med treneren. Det gjør jeg nok til vanlig her. Jeg ville heller ha en pause, smiler Zuccarello.

Se intervjuet her:

HTML EMBED
Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken