RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han ranet Rosenborg

(FOTO: Gorm Kallestad/Scanpix)
Sist oppdatert:
Tarik Elyounoussi innrømmer at Fredrikstad fikk godt betalt på Lerkendal.

(Trykk på playknappen i videovinduet over for å se sammendrag av kampen)

TRONDHEIM (Nettavisen):
ROSENBORG – FREDRIKSTAD 1-1:
(spillerbørs og kampfakta)

Rosenborg valset over Fredrikstad i første omgang, og burde ha ledet mye mer enn 1-0 til pause. Men da trønderne slapp seg ned et lite hakk etter pause, var ikke Tarik Elyounoussi tung å be.

- Deilig å score
Han var iskald da sjansen bød seg etter en drøy times spill. Med en liten dragning satte han RBK-keeper Lars Hirschfeld ut av spill før han plasserte ballen sikkert i buret. Med det sørget han for at Fredrikstad kunne reise hjem til Plankebyen med et alt annet enn fortjent poeng i bagasjen.

- Alltid deilig å score et viktig mål, smiler unggutten, som ikke fikk utrettet mye i en uvant defensiv rolle i første omgang.

- Vi var lurest
- Vi sleit fryktelig før pause. Løp mye oftere mot eget mål enn i angrepsretningen. I begynnelsen av andre omgang tok vi vertskapet litt på senga, noe som resulterte i scoring og ett poeng. Helt topp, sier 19-åringen, som medgir at uavgjort ikke gir et veldig korrekt bilde av kampen

- Rosenborg var mange hakk bedre enn oss, men vi var lurest. I tillegg scorer vi på sjansen vi får. Det gjør ikke hjemmelaget. Sånn er fotball, sier en strålende fornøyd 19-åring.

Se målene:
1-0, Miika Koppinen
1-1, Tarik Elyounoussi

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere