*Nettavisen* Sport.

Han skal stoppe Ivers

Oslo Øst-treneren er sikker på at Steffen Iversen og Bernt Hulsker møter sin overmann i lufta i onsdagens cupkamp.

15.06.05 15:40

Ifølge trener Geir Midtsian skal Vålerenga få slite - uansett om de stiller med Bernt Hulsker eller Steffen Iversen i cupkampen.

- Vi regner vel med at de stiller med Hulsker. Men uansett hvem de stiller med, så er jeg ganske sikker på at Even Iversen tar dem i lufta, sier Midtsian til TV 2 Nettavisen.

Oslo Østs Iversen, som er 2,03 høy, er for øvrig aktuell for svenske Djurgården. Svenskene skal se ham i onsdagens cupkamp.

Offensivt har 2. divisjonslaget et våpen Midtsian mener er Norges beste.

- Vi er kanskje Norges beste på dødballer. Vi har vel scoret 12-13 mål på dødballer siden sist jeg snakket om dem. Vi er bedre enn Vålerenga på dødballer. Det kan bli spennende hvis vi får dødballer på den øverste tredjedelen av banen, sier han.

Usikker Kaasa
Kjell Roar Kaasa (39) er usikker før kampen. Han sliter med en bihulebetennelse. Kaasa har for øvrig scoret fem mål på fem kamper i år.

På midtbanen er det den tidligere Lyn-spilleren Aleksander Midtsian som styrer begivenhetene. Djurgården skal også vurdere ham onsdag kveld.

- Han har en utrolig pasningsfot, og har gode tekniske ferdigheter. Det er han som serverer de fleste dødballene. Der har han en voldsom spisskompetanse. Får han jobbet opp litt fysikk og andre ting kan han bli en hit hvis Djurgården vil satse på ham, sier Kaasa til TV 2 Nettavisen.

Følg utviklingen i VIF-Oslo Øst direkte i TV 2 Nettavisen fra kl. 18.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.