RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han skjønner ikke at de leder

Foto: REUTERS/SCANPIX
Manchester Uniteds kaptein Nemanja Vidic forstår ikke hvordan laget klarer å holde seg på toppen av tabellen.

– Hvis noen hadde forutsett at vi hadde tapt så mange poeng, så ville jeg sagt at vi aldri ville klare å vinne ligaen. Det er helt sikkert, sier den 29 år midtforsvareren Nemanja Vidic til The Sun.

Etter 19 kamper med åtte uavgjort har Vidic vanskelig for å skjønne at ingen har klatret over dem på tabellen. Riktignok har ikke Alex Fergusons menn tapt en eneste ligakamp ennå, men Vidic mener at altfor mange uavgjort burde ha sendt laget ned.

Etter 19 kamper har laget 41 poeng. Det er like mange som Manchester City, men naboklubben har spilt 21 kamper og ikke klubbet inn like mange mål som de røde.

Selv er ikke Vidic veldig fornøyd med lagets prestasjoner i år. Hva som er galt har han ingen fasit på.

– Det er vanskelig å si. I noen kamper har vi spilt dårlig og likevel fått gode resultater. Andre ganger har vi spilt bra uten at det har gitt resultater, sier han og legger til.

Spesielt er han misfornøyd med bare to seire og sju uavgjort borte.

– Resultatet på bortekampene er ikke noe vi er stolte over. Hvis vi hadde vunnet halvparten av bortekampene som vi har spilt uavgjort, ville vi vært utenfor rekkevidde nå.

Det er altså ikke tilfelle i dag. Både Manchester City og Arsenal puster laget i nakken.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere