*Nettavisen* Sport.

- Avklaring i løpet av januar

Foto: Robert Atanasovski/AFP

Marit Breivik om hvordan fremtiden ser ut.

Håndballjentenes landslagssjef Marit Breivik kan ikke komme med oppklarende opplysninger etter at TV 2 tirsdag spekulerte i om den populære treneren kom til å overta rollen som sportssjef for alle kvinnelandslagene i NHF.

- Regner med en avklaring i løpet av januar. Håndballforbundet og jeg kommer med en felles melding når alt er klart, sier Breivik ifølge Aftenposten.

Den samme avisen hevder å ha vært i kontakt med kilder som bekrefter at Breivik kan være interessert i en jobb som sportssjef for alle de yngre landslagene.

- Rett etter OL var jeg 90 prosent sikker på at Brevik ville slutte i NHF. Nå er jeg 90 prosent sikker på at hun fortsetter i en rolle som manager eller noe lignende. Det gir voldsom energi å lykkes slik hun har gjort, sier en trener med gode kontakter innad i forbundet til avisen.

Breiviks ektemann Niels Hertzberg var håndballforbundets store taktiker før han gikk av i jobben, og kan fortsatt ha en finger med i spillet om landslagssjefens framtid.

Breivik er også aktuell for en lederrolle i Olympiatoppen, dersom hun ikke bestemmer seg for å fortsette som trener for et håndball-landslag som har vunnet både EM, VM og OL under hennes ledelse.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.