Gå til sidens hovedinnhold

- For useriøs for VM-troppen

Derfor vrakes Geir Jomaas av Gunnar Pettersen.

Geir Jomaas har vært en av eliteseriens beste spillere denne sesongen, men er likevel ikke aktuell for Gunnar Pettersens tropp til VM i Tyskland.

- Geir Jomaas er bedre enn flere av de spillerne jeg tar ut i VM-troppen, men jeg kan ikke ta ut en spiller som ikke satser 100 prosent på håndballen. Dersom jeg hadde tatt ut Geir hadde det gitt feil signaler om hvordan en spiller må satse for å komme med på landslaget. Det ville, rett og slett, ha vært useriøst overfor de andre dersom jeg hadde tatt ut en spiller som ikke engang er med på alle STIF-treningene, sier Pettersen til Agderposten.

Selv synes Sandefjord-spilleren at vurderingen er merkelig, men bryr seg ikke så mye om forklaringen fra landslagssjefen.

- Det hadde vært en smal sak for Gunnar Pettersen å ta kontakt med meg dersom han hadde et ønske om å bruke meg på landslaget. Jeg trener i Sandefjord og Gunnar bor i Sandefjord. Han har jo heller ikke tatt med ut de gangene han har samlet de beste hjemlige spillerne til samling, så jeg har egentlig ikke brukt så mange tanker på det kommende verdensmesterskapet, sier han til Sandefjords Blad.

Jomaas jobber som assistentlege ved sentralsykehuset i Vestfold, noe som er årsaken til at han ikke er med på hver trening med klubblaget.

- Jeg har en krevende jobb, og jobber kanskje mer enn de fleste. Vi har ingen fleksitid, og det kan nok hende at enkelte opplever meg som mindre fleksibel enn andre. Som assistent er jeg, på sett og viss, under en form for utdanning, og det kreves hele tida en viss progresjon i det jeg foretar meg, forklarer han.

Reklame

Kun 3 timer igjen: Her får du oversikt over alle salgene