*Nettavisen* Sport.

- Løke forlater Larvik

Foto: Svein André Svendsen/Larvik HK

Grunnen skal være uenighet om lønn med Vestfold-klubben.

29.11.10 19:14

Hedi Løke er inne i sin siste sesong for Larvik.

Strekspilleren, som har bøttet inn mål både i den hjemlige serien og i Mesterligaen denne sesongen, ender trolig opp i ungarske Györ. Det er nyhetsbyrået NTB som melder dette mandag.

Løke skal ha fått et meget lukrativt tilbud fra den ungarske klubben, som fra før har Katrine Lunde Haraldsen i stallen.

- Det kan være avtalen med den nye klubben blir underskrevet før EM, men det er ikke avklart. Vi går ut med dette slik at Heidi skal kunne konsentrere seg om EM og spillet der. Hun vil ikke kommentere denne situasjonen, sier bror Frank Løke.

Frank Løke bistår søsteren i samtalene med både Larvik og andre klubber. Det skal være uenighet om lønn som er grunnen til at hun nå ønsker å forlate Norges suverent beste klubblag.

Også Larvik HK bekrefter dette i en pressemelding.

«Klubben har tilbudt Heidi en kontrakt med en økonomisk ramme lik de aller beste profilene i klubben. Tilbudet er i samsvar med den lønnspolitikk som både klubbens sportslig apparat, klubbens administrative ledelse og styret er enige om at skal ligge. Dessverre har ikke dette vært nok til å imøtekomme de forventningene som Heidi Løke har hatt til resultat av forhandlingene og spilleren har derfor takket nei til tilbudet. Avstanden mellom partene er mer enn 60 % av det tilbudet klubben har gitt», opplyser klubben i pressemeldingen mandag.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.