*Nettavisen* Sport.

- Vi må lære å være et topplag

Foto: Larsen, Bjørn Erik/SCANPIX

Fyllingens håndballherrer har fem seirer - av fem mulige.

23.10.08 08:58

Bergenslaget var ubeseiret før kveldens kamp mot Haugaland. Haugaland på sin side hadde startet sesongen sånn passe, med to seirer og to tap.

- Vi er nettopp ferdig med en europacupkvalifisering. Mange har tenkt på trekningen som skal skje. Det var vår bekymring før denne kampen. Vårt fokusområde var konsentrasjonen, sa Fyllingens svenske trener Anders Fältnäs til Nettavisen etter kampen.

Fyllingen gikk med andre ord inn til kampen med en sterk statistikk, men også en smule bekymring. Med en av postenligaens toppscorere på laget, Andreas Gjeitrem, skulle det vise seg unødvendig med bekymring.

Jevn start
Likevel var det jevnt i starten av oppgjøret. Fram til midten av førsteomgangen ledet ikke Fyllingen med mer enn ett mål.

- Haugaland trakk ned tempoet i kampen og det ble en tøff kamp. Slik er det å spille som favoritter mot antatt dårligere lag, man må være skjerpet. Det er slik man blir et topplag, sier Fältnäs og legger til at han tror det laget som taper færrest kamper mot bunnlag tar gullet.

Det siste timinuttet av førsteomgangen viste Fyllingen sin styrke og dro i fra. De gikk til pause med en femmålsledelse.

Toppscorer
Etter pause forsøkte Haugaland seg. Selv om de knappet inn litt kom de aldri nærme nok til at kampen ble spennende. Fyllingen styrte til slutt inn til en komfortabel syvmålsseier, 33-26.

- Vi er meget godt fornøyde med to poeng i denne kampen, avslutter en glad Fältnäs.

Toppscorer for Fyllingen var Andreas Geitrem, som også er toppscorer i postenligaen

Sjekk siste sportsnytt her!
Sjekk siste fotballnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.