Gå til sidens hovedinnhold

Andersson åpen for Norge

Den svenske trenerveteranen vil bli sportssjef.

Søndag fikk Kent-Harry Andersson sparken fra tyske Flensburg- Handewitt. Nå kan neste stopp for den meritterte håndballtreneren være det norske herrelandslaget.

Vil bli sportssjef
Tidligere landslagssjef Gunnar Pettersen er blant dem som lenge har etterlyst en sportssjef for de norske landslagene, og det er nettopp denne rollen svenske Andersson nå er åpen for.

59-åringen innrømmer overfor TV 2 Sporten at han godt kan tenke seg en slik stilling i Norge.

- Jeg vil fortsette innenfor håndballen, men kanskje som sportssjef eller lignende. Det skulle nok være interessant, sier Andersson som gjerne lytter på tilbud fra Norges Håndballforbund.

Kjenner Hédin
Andersson kjenner også godt til Norges nye landslagstrener, Robert Hédin. Han var nemlig trener da den tidligere storspilleren holdt hus i den svenske klubben Ystad.

- Jeg trente Robert Hédin i Ystad. Vi er fra samme by og har masse til felles. Jeg pratet faktisk med ham for bare to dager siden, forteller han.

Også norsk håndball er et kjent område for 59-åringen. I perioden 1993-1997 hadde han nemlig ansvaret for Drammens håndballherrer, og første dem til seier i City-cupen i 1996.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden