*Nettavisen* Sport.

Dette er en landeveisrøver

Foto: Vidar Langeland (Bergensavisen)

Hvis du ligger under med fem mål sju minutter før slutt, bør du ringe denne karen.

03.02.10 21:55

«Landeveisrøveri» står det på nettsiden til Fyllingen etter at Stord ble slått i Postenligaen onsdag kveld. Og den ansvarlige for røveriet, heter Svend Magnus Pettersen (29).

- Dette var en litt spesiell måte å vinne på, gliser trener Anders Fältnäs.

- Ber ikke om unnskyldning
Fyllingen lå under 19-24 og stillingen var 20-24 da Pettersen overtok showet fullstendig. 29-åringen scoret alle fem målene da Fyllingen snudde til 25-24.

- Det skjer veldig sjelden at du snur en kamp hvor du ligger under med fem mål sju minutter før slutt. Men Svend Magnus tok ansvar - og i tillegg hadde Magnus Dahl (21) fire avgjørende redninger på slutten, sier Fältnäs til Nettavisen.

- Nettsiden deres omtaler dette som et landeveisrøveri ...

- Ja, det er vel litt sånn. Stord gjorde en veldig bra kamp, men ble litt stresset på slutten, når vi nærmet oss. Vi kommer ikke til å be om unnskyldning, men det hadde ikke vært ufortjent om Stord hadde vunnet, erkjenner Fyllingens trener.

Toppscorer i Postenligaen
Svend Magnus Pettersen nøyde seg på ingen måte med de fem målene i sluttminuttene. Sandefjordgutten scoret totalt 12 av Fyllingens 25 mål og er toppscorer i Postenligaen med 85 mål på 11 kamper.

- Han er lagkaptein og den klart viktigste angrepsspilleren vår. Han er ikke redd for å ta ansvar, og du trenger en sånn spiller hvis du skal kjempe i toppen. Han er ufattelig viktig for oss, sier Anders Fältnäs til Nettavisen.

Fyllingen ligger på andreplass i Postenligen etter tolv runder, med fire poengs avstand opp til serieleder Drammen, som selv måtte jobbe hardt for poengene onsdag kveld.

Haugaland ledet 17-14, 19-17 og 23-22 før Drammen satte inn sluttspurten. Christian Lillenes Spanne scoret seks av Drammens 15 siste mål i 35-30-seieren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.