*Nettavisen* Sport.

Drømmedebut for Leganger

Foto: Morten Rakke/SCANPIX

26 redninger i sin første kamp for Larvik.

20.08.10 22:10

- Jeg er veldig godt fornøyd med den innsatsen jentene gjorde i kveld, forteller trener Tor Odvar Moen til Østlands-Posten.

- Spillegleden og innsatsen var på topp, og laget feide motstanderen av banen. Mange gjorde en strålende innsats i kveld, men ikke minst var det imponerende å se Cecilie Leganger i mål. Selv med svært lite kamptrening sto hun fjellstøtt og tok det meste som kom. 26 redninger sier sitt, sier Moen fornøyd.

Larvik ledet 21 – 7 til pause, og laget lot ikke motstanderen få slippe mye til i verken første eller andre omgang. Linn-Kristin Riegelhut og Heidi Løke ble kampens toppscorere med henholdsvis 11 og 10 mål, og Nora Mørk imponerte med sju mål i andre omgang.

- Svært morsomt var det også at Sara Breistøl kom på scoringslisten så snart hun hadde entret banen. Det var veldig morsomt å ha henne med etter ett års avbrekk, og hun viste i kveld at hun fortsatt er i svært god form, sier Tor Odvar Moen.

Selv med Katja Nyberg og Tine Stange hjemme med skade, var Larvik overlegne i kampen i Danmark i kveld. Alle spillerne fikk prøve seg på banen, og både Gro Hammerseng og Tonje Larsen gjort strålende innsats i de delene av kampen som de var på banen.

- Vi fikk rundt 20 kontringsmål, og det viser at det var et offensivt lag som var på banen i kveld. Dette lover godt for resten av cupen og for sesongen, sier Moen.

Lørdag møte Larvik Aalborg og Odense, og der skal det avgjøres om Larvik er sikret finaleplass på søndag. Da må imidlertid begge kamper vinnes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.