Drømmer om andreplassen tross tap

Foto: Morten Holm / SCANPIX

Tertnes fikk det tøft borte mot Krimm Ljubljana i sin andre kamp i Champions League idag.

15.01.05 21:56

Tertnes-spillerne hadde lagt igjen respekten for motstanderne i garderoben, og åpnet Champions League kampen veldig bra. Lagene fulgte hverandre, men hjemmelaget var litt mer effektive foran målet og ledet 16-12 til pause.

- Jeg syntes vi begynte veldig bra, og var fullt på høyde med dem i første omgang. Vi var aggressive og hadde bra lengde på angrepene våre, oppsummerer Tertnes-trener Lars Riis Ellingsen.


Total kollaps i andre omgang
Tertnes klarte ikke å følge opp i den siste omgangen, og hjemmelaget fikk omtrent gjøre som de ville foran 2000 tilskuere.

- Vi blir litt for ivrige, og har vesentlig kortere lengde på angrepene våre i andre omgang. Vi gjør det rett og slett for enkelt for dem, fortsetter Ellingsen.

Tertnes mistet totalt piffen, da sentrale Hege Vikebø fikk rødt kort etter hun pådro seg sin tredje to minutter i kampen.

- I dette selskapet merker vi at vi må bruke de beste spillerne mer, og da Vikebø fikk rødt kort så var det kjørt. Vikebø er limet i laget vårt, forteller Ellingsen.

Tertnes trener berømmet dommerduoen selv om den siste to minutteren til Vikebø var av den billige sorten.

Tertnes tapte kampen til slutt med 32-18. Toppscorer på Tertnes var Mette Ommundsen med 6 fulltreffere.

Drømmer om andreplassen
Tertnes skal spille mot RK DIN Nis i Serbia neste søndag, og den kampen må de vinne hvis fortsatt skal henge med i kampen om videre avansement.

- Vi drømmer om andreplassen, og da må vi vinne kampen i Serbia til søndag, avslutter Tertnes-treneren

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.