Gå til sidens hovedinnhold

Ege albuet motspiller

Keeperveteranen hisset seg mektig opp over sør-koreansk «overfall».

NORGE - SØR KOREA 34-32: Steiner Ege har langt fra stått som noen vegg under håndball-VM i Tyskland. Også tekniske, fotrappe sør-koeranere bød på rikelig med motstand for Norges sisteskanse lørdag kveld.

Tross slapt forsvarsspill som må ta sin del av skylden: Sluttresultatet 34-32 taler for seg selv, et uvanlig høyt antall baklengs for Gunnar Pettersens mannskap å være.

Frustrert
Flere av de norske spillerne var da også tydelig irritert over eget spill lørdag kveld. Blant andre Kristian Kjelling sparket titt og ofte i innbytterbenken.

- Vi har blitt beskyldt for å ikke gi alt i dette B-sluttspillet, men kampene betyr jo ingenting. Det er merkelig at vi fortsett er her, sier Kjelling til TV 2 Sporten.

Steinar Ege, på sin side, lot frustrasjonen gå utover motstanderne.

En sør-koreansk kontring etter 27 minutter ble resolutt plassert bak Ege av en Jung-Geu Park i ekspressfart. Park tok imidlertid med seg Ege i fallet, noe keeperveteranen likte særdeles dårlig.

Delvis skjult for dommerne plantet han albuen i ansiktet på en liggende koeaner. Ege ble etter hvert også belønnet med en 2-minutters utvisning for opptrinnet, en noe heldig avgjørelse for sisteskansen, som fort kunne blitt vist det røde kortet.

Slo tilbake
Norge var imidlertid likevel sterkest i sluttfasen mot Sør-Koera. Med Ege på banen snudde rødtrøyene 30-31 til 34-32 i løpet av kampens siste fire minutter.

Dermed skal Norge spille om 13. plass i mesterskapet.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus