RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elverum reddet mesterligaseier i siste sekund

Elverum-trener Michael Apelgren kunne juble for en dramatisk borteseier over Wacker Thun i mesterligaen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Elverum-trener Michael Apelgren kunne juble for en dramatisk borteseier over Wacker Thun i mesterligaen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Elverum var i ferd med å miste seieren borte mot sveitsiske Wacker Thun, men rett før slutt banket Simen Holand Pettersen inn 30-29 i mesterligaen i håndball.

Vinnermålet kom i siste sekund. Elverum åpnet klart best i Sveits og så en stund ut til å ta en komfortabel borteseier, men Wacker Thun skjerpet seg og gjorde kampen spennende. 

Til pause ledet Elverum med 16-13. Elverum var i føringen også i store deler av annen omgang, men klarte aldri skikkelig å riste av seg vertene.

Mot slutten utlignet hjemmelaget en rekke ganger. Med noen sekunder igjen gjorde sveitserne 29-29, og da så det ut til å gå mot uavgjort. Det ville ikke Pettersen ha noe av.

Etter en god timeout avsluttet han angrepet ved å fyre av fra elleve meter. Ballen føk rett i nettmaskene. Pettersen ble også hedmarkingenes toppscorer med seks mål på sju skudd.

Elverum innledet mesterligasesongen med to tap, men står nå med to strake seirer i den gjeveste europacupen. Forrige helg ble spanske Ademar León slått 30-25 i Terningen Arena.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere