RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ØIF Arendal klart best mot Haslum


GOD FORM: ØIF Arendals trener Marinko Kurtovic så sitt lag ta seg nok en seier. 
GOD FORM: ØIF Arendals trener Marinko Kurtovic så sitt lag ta seg nok en seier.  (NTB scanpix)
ØIF Arendal fortsatte på sitt vinnerspor da de vant 31-23 over Haslum på bortebane i mennenes eliteserie i håndball.

Hjemmelaget spilte sin siste kamp før halvspilt sesong, og jaktet poeng etter å ha vunnet kun fire ganger på de ti første kampene. Det gikk derimot ikke helt som Bærums-laget hadde håpet i møtet med tabelltreer ØIF Arendal.

Haslum, med Anders Røe i sin kamp nummer 400 i Haslum-drakta, ga Marinko Kurtovics menns tøff motstand fra start og hang lenge med. Men gjestene fra Arendal var imidlertid et par hakk vassere enn vertene og gikk til pause med fire måls ledelse.

Arendal fortsatte å kjøre høyt tempo i andre omgang, og økte ledelsen ytterligere til ni mål. Bortelaget fikk likevel ingenting gratis av hjemmelaget, som kjempet inn flere viktige scoringer. Midtveis i omgangen var Haslum bak med kun tre mål.

ØIF Arendel sikret til slutt seieren 31-23.

Halden Topphåndball la ut i et vakent tempo fra start i kampen mot Runar Sandefjord. Runar kom bakpå og scoret kun to mål på de ti første minuttene. Utover i omgangen jobbet gjestene fra Sandefjord seg tilbake i kampen med godt forsvarsspill, og hentet inn Haldens ledelse.

På det meste ledet hjemmelaget med sju mål, men bortelaget vartet opp med langt bedre spill mot slutten av omgangen. Like før pause var stillingen 15-15. Halden rakk imidlertid å score på en straffe og fikk et kontringsmål før pause, og kunne gå i garderoben med to måls ledelse.

Andre omgang startet omtrent likt som den første, men ble langt mer spennende. Runar slet igjen innledningsvis i omgangen, men kom tilbake i kampen og lå lenge kun ett mål bak vertene. Halden klarte til slutt å dra i land seieren, og vant 33–31.

I de øvrige kampene vant Nærbø 30-29 over Bodø HK i Bodø. Bækkelaget gikk seirende ut av kampen mot Falk Horten, som endte 31–26.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere