Gå til sidens hovedinnhold

Kjørte av veien i 140 km/t

Den danske håndballstrategen Joachim Boldsen kan takke høyere makter for at han er i live. Lørdag var han passasjer i en bil som kjørte av veien i 140 km/t.

Det var på vei hjem til Flensburg etter tapet mot Gummersbach lørdag at bilen Joachim Boldsen var passasjer i kjørte av veien.

Boldsen hadde mageproblemer og kjørte derfor med pressesjef Björn Goos i stedet for med spillerbussen.

Den danske playmakeren lå i baksetet og fikk ikke med seg hva som skjedde.

- Heldigvis så jeg ikke hva som skjedde. Jeg lå i baksetet og måtte bruke alle krefter på å holde meg fast. Bilen ble kastet rundt fra side til side før den plutselig stoppet, forteller han til danske BT.

Mistet kontrollen
Goos skal ha holdt over 140 km/t da temperaturen plutselig falt fra sju-åtte grader til frysepunktet. Veibanen ble også dekket av snø og pressesjefen mistet kontrollen over bilen.

- Plutselig kunne jeg ikke styre bilen lenger. Den spant helt villt rundtpå veien. Det ble ikke bedre av at den slo inn i autovernet, forklarer sjåføren.

Og Boldsen er glad det gikk så bra som det gjorde.

- Det er rett og slett utrolig at det gikk bra med oss. Det er vanskelig å beskrive det nå i ettertid, men synet av bilen var ikke spesielt hyggelig. Jeg er bare glad for at vi slapp uskadd fra ulykken. Det kunne gått skikkelig galt. Jeg tror ikke jeg skal kjøre så langt i bil de nærmeste dagene, sier han.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut