*Nettavisen* Sport.

Larvik bortdømt i Kroatia

Foto: Morten Rakke/Scanpix

Larvik pådro seg åtte utvisninger i mesterligaoppgjøret mot Podravka.

03.01.09 22:19

PODRAVKA – LARVIK 32-27:

Til tross for at de var det toneangivende laget i første omgang, så måtte Larviks håndballjenter til slutt se seg slått av kroatiske Podravka i lørdagens mesterligaoppgjør i håndball.

De ferske norske cupmestrene, som stilte uten en syk Tonje Larsen på banen, ledet en periode med 13-8, men ble så straffet hardt av det tsjekkiske dommerparet.

- Dommerne avgjør
Karoline Dyhre Breivang måtte sette seg på benken to ganger i løpet av omgangens siste fem minutter, mens også Heidi Løke måtte av banen i mellomtiden. Til pause sto det likevel 14-11 til Larvik.

Etter hvilen fortsatte Larvik å pådra seg mange utvisninger – totalt åtte i løpet av kampen - og til slutt endte det hele med komfortable 32-27 til hjemmelaget.

Etter kampen var Larvik-trener Karl Erik Bøhn nådeløs mot dømmingen, og mente det var dette som avgjorde kampen i kroatenes favør.

- Det er ingen tvil om at dommerne avgjør i dag, sa Bøhn til Østlandsposten etter kampslutt.

- Vi får ikke gjort noe med det dessverre. Dette er snakk om kulturforskjeller, og at de er vant med å få det lille ekstra på hjemmebane, fortsatte treneren.

Har fortsatt sjansen
Dermed står Larvik fortsatt med fire poeng i gruppe C, det samme som lørdagens motstander. Innbyrdes ligger imidlertid Larvik foran Podravka med bedre målforskjell.

De regjerende norske seriemesterne har fortsatt gode sjanser til å avansere fra gruppespillet. Neste kamp for vestfoldlaget i Mesterligaen er hjemme mot rumenske C.S Oltchim 11. januar.

Linn-Kristin Riegelhuth ble kampens toppscorer med 13 mål, mens den ungarske landslagsspilleren Anita Bulath ble toppscorer for vertene med 9 fulltreffere.

Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag