Gå til sidens hovedinnhold

Løke og Bøhn er ikke lenger kjærester

Heidi Løke bekrefter at forholdet er over.

BEOGRAD (Nettavisen): Lørdag møtes Norge og Ungarn til semifinale i håndball-EM, og mange trodde det ville bli en samboerduell.

Norges Heidi Løke og Ungarns trener, Karl Erik Bøhn, har nemlig i lengre tid vært kjærester og samboere. Fredag kveld kom imidlertid sjokkmeldingen fra håndballandslagets mediemann Halvor Lea.

- Forholdet er over
Han kunne melde om at forholdet dem imellom nå er over.

- Forholdet vårt ble avsluttet en tid tilbake, men ettersom deler av media er blitt kjent med dette nå, kjennes det riktig å bekrefte bruddet før vi skal møtes i semifinalen, sier Løke.

- Jeg ber om forståelse for at jeg ikke ønsker å kommentere vårt avsluttede forhold etter helgens kamper. Mitt fokus er hundre prosent på de gjenstående kampene i EM.

Grunnen til at Løke ønsker å gå ut med dette nå, er fordi hun ikke vil at det skal bli framstilt feil i media i etterkant av turneringen. Hun ønsker ikke å gi ytterligere kommentarer.

Ble skjermet
Tidligere fredag kom det en kort pressemelding om at Løke ville bli skjermet fra pressen denne dagen. Hun skulle opprinnelig ha møtt på pressetreff med resten av laget.

Grunnen til dette viser seg nå å være at flere medier har visst om at forholdet mellom Løke og Bøhn var over, og at det derfor ville ha dukket opp en rekke spørsmål.

30-åringen og den profilerte treneren har vært et par siden de to jobbet sammen i Larvik. Bøhn forlot sin daværende kone for å bli sammen med Løke.

Treneren fikk senere sparken i Larvik, fordi han skal ha vært involvert i Løkes overgang til Györ. Han har senere trent nettopp Györ og er nå trener for Ungarn.

Var avvikende
Da Nettavisen tok opp nettopp Bøhn og hans Ungarn med Løke tidligere i mesterskapet, så svarte den norske stjernen ganske avvikende.

- Han er der (Ungarn spilte i byen Novi Sad) og jeg her er. Jeg fokuserer på det vi skal gjør her, sa Løke til Nettavisen fredag for én uke siden.

Heller ikke Bøhn har ønsket å snakke nevneverdig om Løke underveis i mesterskapet, men mente at dommerne burde være bedre til å passe på henne, fordi hun fikk mye juling.

Også etter kampen mot Danmark torsdag, som Norge tapte, kom det mange spørsmål til Løke om det å møte kjæresten i en semifinale.

- Jeg vet Karl Erik har sagt at han var fornøyd bare med å gå videre fra gruppespillet, men jeg tror han var overbevist om at de skulle klare det. Det nytter ikke å tro på lureriet hans, sa Løke om eksen og hans Ungarn da.

LES FLERE SAKER:

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot