*Nettavisen* Sport.

Ordkrig før semifinalen

Foto: Erik Johansen / SCANPIX

Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad og kollega i Gjerpen, Leif Gautestad, har havnet i ordkrig foran kveldens semifinale i cupen.

10.11.04 13:33

- Han har bydd opp til dans og da må vi jo forsvare oss, sier Gautestad.

Tornado-håndball
Gjerpen har tatt Gildeserien med storm denne sesongen. Ifølge trener Leif Gautestad har de spilt tornado-håndball. Med høyt tempo og mange ballkontroller har de blandet seg inn i sjiktet bak Larvik på tabellen. Dette har fått Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad til å reagere.

- Det er en fordel hvis de skal spille som vanlig. Deres stil gir mange ballvekslinger, noe som passer oss godt, siden vi er et bedre lag. Det florerer med tekniske feil hos Gjerpen. De har stort sett spilt bra i høst, med masse ballkontroll, men det er taktiske svakheter i laget når de spiller likt mot alle motstandere. Det er der de har mest å hente, sier han til Telemarksavisa.

Dermed var ordkrigen i gang.

- Han har bydd opp til dans og da må vi jo forsvare oss. Men det er jo artig at folk har meninger, sier Gautestad til TV 2 Nettavisen.

Møtes for andre gang
I kveld møtes lagene for andre gang denne sesongen. I serien ble det 40-26 til Larvik i en kamp Gjerpen-treneren langtfra var misfornøyd med.

- Sist spilte vi jevnt med Larvik i 25 minutter. Hvis vi på sikt klarer å gjøre disse 25 minuttene til 35, 45 og 55 minutter, så kan vi etter hvert klare å spille jevnt med dem. Det må være målsettingen vår, sier han.

Ifølge Gautestad kommer det noen busser med Gjerpen-supportere til Bergslihallen i kveld. For å se en kamp han innerst inne ikke tror på seier i.

- Jeg har alltids tro på at vi vinner når vi går på banen ellers hadde vi ikke holdt på med dette. Men samtidig så vinner Larvik 99 av 100 kamper. Den ene kampen kan jo være i kveld, sier han.

Byåsen-NTG
I den andre semifinalen i cupen møtes Byåsen og NTG/Stabæk i Nidarøhallen.

Ellers er det full runde i herrenes Gildeserien, med blant annet byderby mellom Runar og Sandefjord.

Følg kveldens kamper på handball.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.