Gå til sidens hovedinnhold

Sagosen klar for Paris Saint-Germain

Norges stortalent har skrevet under for den franske storklubben.

Norges supertalent Sander Sagosen (20) har signert for den franske håndballklubben Paris Saint-Germain. Det bekrefter trønderen på sin Instagram-konto tirsdag kveld.

Storklubber fra hele Europa har ligget langflate etter Norges midtback, og ifølge 20-åringens agent kunne Sagosen velge og vrake i klubber hvis han ville forlate Aalborg når hans kontrakt med danskene går ut sommeren 2017.

– Siden september 2015 har nesten hver eneste storklubb i Europa enten tilbudt ham en kontrakt eller forhørt seg, sa agent Arnar Freyr Theodorsson til NTB i starten av juni.

Tirsdag kveld ble det klart at valget falt på den franske storklubben Paris Saint-Germain og den franske hovedstaden hvor også Sagosens kjæreste, Hanna Bredal Oftedal, bor og spiller håndball for Issy Paris.

– Jeg er veldig stolt over å signere for PSG. Jeg nølte ikke et sekund da jeg fant ut at de var interessert. Jeg gleder meg til å lære og utvikle meg sammen med noen av de beste spillerne i verden, sier Sagosen til den franske klubbens hjemmeside.

– Han er en ekstremt talentfull spiller som representerer framtiden i internasjonal håndball og i vår klubb. Vi er overbevist om at han passer inn i vår plan om suksess og at han kan hjelpe klubben til mange trofeer, sier daglig leder i PSG Jean-Claude Blanc.

Ifølge Adressa har midtbacken skrevet under en treårsavtale med den franske klubben som kom til semifinalen i mesterligaen i år. Det er også en opsjon i avtalen som gjør at PSG kan kjøpe nordmannen fri fra Aalborg allerede i sommer. (©NTB)

Kommentarer til denne saken