Gå til sidens hovedinnhold

Sjuk flytur for håndballgutta

- Verste flyturen jeg har hatt, sier Steinar Ege. Rune Skjærvold måtte kaste opp.

HAMBURG (Nettavisen): De norske håndballherrene ankom Tyskland torsdag ettermiddag. Og uværet som har herjet Vestlandet de siste dagene, hadde flyttet seg ned til Nord-Tyskland. Det fikk VM-troppen merke under landing i Hamburg.

- Det er den verste flyturen jeg har hatt, sier Steinar Ege.

Så på film
Verst gikk det for Rune Skjærvold. Høyrevingen måtte si takk og farvel til det han spiste til lunsj da flyet fikk litt vel mye turbulens like før landing.

- Jeg så på film i den verste turbulensen. Det tror jeg ikke var spesielt lurt, smiler Skjærvold til Nettavisen.

Jan Thomas Lauritzen lå til sengs med oppkast og magetrøbbel onsdag, mens Bjarte Myrhol hadde feber.

Ikke smittet
Nå håper landslagslege Thomas Torgalsen at episoden med Skjærvold ikke har noen sammenheng med Lauritzens sykdom.

- De to som har vært syke er i bedring. Jeg tror de begge er klar for å trene for fullt i morgen. Nå var det var en som ble syk på flyet, men jeg håper det bare var reisesyke, oppsummerer han.

Ege er optimist
I tillegg har Steinar Ege, Johnny Jensen og Kjetil Strand slitt med skader i oppkjøringen til mesterskapet. Men det går i riktig retning med alle tre.

- Når det gjelder de tre som er skadet, så er vi fortsatt usikker på Steinar. Han har veldig fin fremgang på de dagene som er gått, men vi vet fortsatt ikke helt sikkert om han kan stå i mål i morgen. Johnny og Kjetil kjenner fortsatt til skadene sine, men ikke så ille at de ikke kan spille, forklarer Torgalsen.

Eges skade er den som volder størst hodebry i øyeblikket, men landslagskapteinen er optimist med tanke på å bli spilleklar til lørdagens VM-åpning mot Angola.

- Formen er fremadgående, til tross for en rimelig hard flytur. Vi satser på at det går bra, sier Ege.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre