Gå til sidens hovedinnhold

- Vi trengte et spark bak

Det måtte en timeout til før Drammen-spillerne våknet i onsdagens kamp mot Nærbø.

DRAMMEN - NÆRBØ 47 - 30:

Lørdag møter Drammens håndballgutter det spanske storlaget Barcelona i Mesterligaen. Onsdag varmet de opp med å feie nyopprykkede Nærbø av banen hjemme i Drammenshallen.

Selv om seieren til slutt ble ganske komfortabel, så hang gjestene godt med i den første omgangen. Da lagene gikk i garderoben for å ta seg en pust i bakken ledet imidlertid vertene med seks mål.

- Viser at de vil
Etter pausen løftet Drammen seg flere hakk og seieren var i realiteten aldri truet. Lagets trener, Bent Dahl, var lettet over å få en god oppkjøring til helgas mesterligaspill.

- Vi scorer 47 mål og det er jeg veldig godt fornøyd med. Det som er mest gledelig er entusiasmen og at gutta vil, sier Dahl til TV 2 Sporten.

Treneren mener likevel at laget fortsatt har et lite stykke igjen før de kan spille opp mot sitt aller beste.

- Å overta noe som har vært en stor suksess, er ikke alltid så lett. Det har vært en kulturendring og det må jobbes over tid. Jeg hadde håpet vi hadde tatt et lengre steg, men sånn er det, sier treneren.

- Trengte et spark bak
Unggutten Gøran Sørheim kom inn som en rakett for Drammen i annenomgang og satte fire baller i nettmaskene. Etter kampen mente han at laget sov litt i starten av oppgjøret.

- Vi startet litt tungt, men det ble mye bedre etter en timeout. Vi trengte rett og slett et spark bak for å få opp spenningen og da ble det mye mer fart i ballen, sier Sørheim.

- Barcelona blir tøft
Han tror imidlertid at onsdagens nivå blir altfor tynt mot verdensstjernene til Barcelona på lørdag.

- Det blir tøft mot Barcelona. De er verdensstjerner og normalt over vårt nivå, men vi må bare fokusere på oss selv. Vi har ingen ting å tape og må bare kline til, sier han.

Etter onsdagens seier har Drammen innkassert to poeng i eliteserien og ligger på en tredjeplass på tabellen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene