RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

Håndballherrene tapte for Russland

Sist oppdatert:
Norge kjempet hele veien, men klarte ikke å ta igjen det russiske forspranget.

Bodø (NTB): Etter seirer over Slovakia og Portugal, kom det norske laget ned på jorden med firemålstap 29-33 for Russland.

Nederlaget kom etter at Norge hadde startet best og ledet med fire mål. Mange bytter må ta noe av skylden for at russerne fikk ta over kampen.

- Vi leder tidlig, men klarer ikke å forsvare det. Vi begynte å bytte en del, og da gikk det litt fort. Men det lærer vi av. Vi har fått en bra gjennomkjøring, sa landslagssjef Robert Hedin til TV 2.

Veteranene Håvard Tvedten og Kristian Kjelling var i målform og bidro sterkt til at Norge ledet 10-6 etter knappe 14 minutter. Andre halvdel av første omgang var av det mørkere slaget. Russland gikk til pause med 19-15-ledelse.

Annen omgang ble jevn og tøff. Norge haltet hele veien noen mål bak og tapte til slutt klart. Tvedten mente laget må heve seg litt før VM-kvalifiseringskampene mot Ungarn i sommer.

- Det var en slitekamp for oss. Vi kjempet hele veien, men det ble for mange tekniske feil. Et lite slag i trynet for oss, men dette er nivået vi møter i juni, så sånn skal det være, sa han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere