*Nettavisen* Sport.

Håner og mobber Svennis - igjen

Foto: (foto: scanpix)

The Sun laget nylig en forside der Sven-Göran Eriksson var avbildet med en løkke rundt halsen. Nå har de engelske tabloidene slått til igjen.

12.10.05 08:09

Svennis blir nå hånet for sitt utseende. Daily Star sammenlikner svensken med Dracula. Andre navn som påstår likne Eriksson, er den ondskapsfulle Mr Burns i tv-serien «Simpsons», husalven Dobby i «Harry Potter» og Beaker i «Muppet Show».

Avisen skriver: «Onde Mr Burns er en kopi av Sven. Vi fant til og med en skallet bavian som var en lookalike, (men for å være rettferdig mot apen, så hadde han aldri spilt 4-5-1 mot Nord-Irland).»

The Sun kaller i dag Englands landslagssjef for en kopi av Benny Hill - «Svenny Hill».

Sven-Göran Eriksson har en bedre seiersprosent i konkurransekamper enn noen annen landslagssjef. Likevel fortsetter kravene om hans hode på et fat, noe som bare gjør svensken mer innbitt. I går lovet han at han aldri kom til å gå av.

- Jeg har ikke ombestemt meg med tanke på å fortsette å jobbe til 2008. Ikke tale om, sa Eriksson på gårsdagens pressekonferanse. - Det eneste som kan få meg til å slutte, er fotballresultater. Jeg er for sta til å gi opp på grunn av kritikk eller press. Bare resultat kan få meg til å slutte, sa han.

Daily Mirror antyder at den eneste grunnen til at Eriksson vil beholde jobben, er penger. Sportsforsiden i avisen lyder slik:

«Ju$t what mak£$ $v£n $o k££n to b£ th£ £ngland bo$$ for thr££ mor£ y£ar$?»

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.