Gå til sidens hovedinnhold

Håner og mobber Svennis - igjen

The Sun laget nylig en forside der Sven-Göran Eriksson var avbildet med en løkke rundt halsen. Nå har de engelske tabloidene slått til igjen.

Svennis blir nå hånet for sitt utseende. Daily Star sammenlikner svensken med Dracula. Andre navn som påstår likne Eriksson, er den ondskapsfulle Mr Burns i tv-serien «Simpsons», husalven Dobby i «Harry Potter» og Beaker i «Muppet Show».

Avisen skriver: «Onde Mr Burns er en kopi av Sven. Vi fant til og med en skallet bavian som var en lookalike, (men for å være rettferdig mot apen, så hadde han aldri spilt 4-5-1 mot Nord-Irland).»

The Sun kaller i dag Englands landslagssjef for en kopi av Benny Hill - «Svenny Hill».

Sven-Göran Eriksson har en bedre seiersprosent i konkurransekamper enn noen annen landslagssjef. Likevel fortsetter kravene om hans hode på et fat, noe som bare gjør svensken mer innbitt. I går lovet han at han aldri kom til å gå av.

- Jeg har ikke ombestemt meg med tanke på å fortsette å jobbe til 2008. Ikke tale om, sa Eriksson på gårsdagens pressekonferanse. - Det eneste som kan få meg til å slutte, er fotballresultater. Jeg er for sta til å gi opp på grunn av kritikk eller press. Bare resultat kan få meg til å slutte, sa han.

Daily Mirror antyder at den eneste grunnen til at Eriksson vil beholde jobben, er penger. Sportsforsiden i avisen lyder slik:

«Ju$t what mak£$ $v£n $o k££n to b£ th£ £ngland bo$$ for thr££ mor£ y£ar$?»

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken