Gå til sidens hovedinnhold

Hangeland med på skryteliste

«Norges Bobby Moore» imponerer engelske aviser.

«Er januar tiden da desperate managere gjør lite gjennomtenkte og altfor dyre panikkjøp?», spør den britiske avisa Daily Mirror, og konkluderer at svaret ikke nødvendigvis er ja ved å henvise til sin egen kåring av de beste januarovergangene de siste årene.

Gjorde størst inntrykk
Og som nummer ti på lista finner vi en norsk midtstopper med suksess i Premier League.

Brede Hangeland kom til Fulham fra FC København i januar i fjor, og har imponert den engelske pressen med godt spill denne sesongen.

- Klubbens nye sjef, Roy Hodgson, gjorde store forandringer med det nedrykkstruede laget han overtok i januar. Men «den norske Bobby Moore» har gjort størst inntrykk, skriver avisen.

Ny tjeneste: Så lett lager du en hjemmeside til klubben din

Vidic topper
- Etter å ha hjulpet Fulham med å holde Premier League-plassen i fjor er han selve grunnlaget for lagets suksess denne sesongen, mener avisens journalist.

Hangeland er et av de største overgangsobjektene nå når transfervinduet har åpnet, og både Liverpool og Arsenal skal blant andre være interesserte i nordmannen.

På toppen av Daily Mirrors liste finner vi Nemenja Vidic, som kom til Manchester United fra Spartak Moskva for tre år siden.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken