RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hangeland mot nytt Europa-eventyr

Foto: Joe Giddens (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Fair Play gjør at Fulham og Brede Hangeland kan bli kvalifisert for Europa League.

Forrige sesong presterte Fulham å spille seg helt frem til finalen i Europa League, der Atlético Madrid ble for sterke.

Nå kan det bli et nytt Europa-eventyr på Brede Hangeland & co. England. Norge, Sverige og England topper nemlig UEFAs Fair Play-tabell, og får en ekstra plass i Europa League.

Fra Norge er det Aalesund som får den plassen.

Les saken: Aalesund til Europa League

I England er det ikke helt avgjort. Plassen går til det laget som topper Fair Play-tabellen hvert enkelt land. I England er det Tottenham som i øyeblikket topper den tabellen, med Fulham og Blackpool på plassene bak.

Tottenham ligger i øyeblikket på femteplass i Premier League, og om det står seg også etter siste serierunde neste helg, vil Fulham få den ekstra plassen, melder Sky Sports.

Men Tottenham kan bli forbigått av Liverpool i siste runde, og da blir det trolig Tottenham som får den ekstra plassen i Europa League.

Fair play-tabellene settes opp ikke bare etter gule og røde kort, men også ut ifra positivt spill, respekt for motstandere og dommere og oppførselen til lagledelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere