BIRMINGHAM-FULHAM 0-2 / ARSENAL-ASTON VILLA 1-2:

Brede Hangeland ble den store helten da Fulham vant borte mot Birmingham.

Den norske landslagskapteinen scoret begge målene for Fulham i 2-0-seieren. Den første scoringen stanget Hangeland inn med hodet etter en corner. Målet førte til at Fulham ledet 1-0 til pause.

Det andre målet kom like etter pause og kom også etter en corner. Birmingham klarte ikke å klarere en corner og ballen havnet til slutt til Hangeland som brukte beinet til å score denne gangen.

Fare for nedrykk for Birmingham
Flere mål ble det ikke i kampen, og for Birmingham er nå nedrykksspøkelset virkelig til stede.

Laget ligger over streken, men kun på målforskjell. Med tanke på at deres siste kamp spilles borte mot Tottenham på White Hart Lane, er det en reell sjanse for at Birmingham befinner seg i Championship neste sesong.

Bent senket Arsenal
At sesongen er over for Arsenal, er ganske klart. Laget gikk på et 1-2-tap hjemme mot Aston Villa, og nå puster Manchester City i nakken i kampen om bronseplassen i Premier League.

Darren Bent scoret begge målene for Aston Villa. Begge gangene ble spissen spilt gjennom alene mot keeper og Bent gjorde ingen feil.

I annenomgang presset Arsenal hardt på for å komme tilbake, men Robin van Persies mål ett minutt før full tid, kom for sent.

For Arsenal er det derfor en overhengende fare for at laget må spille kvalifisering til Champions League neste år, i stedet for å være direkte kvalifisert som en tredjeplass ville ført til.