RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hangeland til England?

Sist oppdatert:
Vikings Brede Hangeland kan bli Englands-proff den nærmeste tiden. Stavanger-klubben skal ha fått et bud fra en engelsk klubb.

Brede Hangeland har lenge vært aktuell for spill i større klubber enn Viking. Nå kan det endelig bli en realitet. Viking har fått et bud fra en engelsk klubb som de foreløpig har takket nei til.

- Jeg vil ikke fortelle hvilken klubb det er snakk om, men jeg blir skuffet dersom det blir et endelig nei, sier en ordknapp Brede Hangeland til TV 2 Nettavisen.

Ordknapp agent
Spillerens agent er også svært ordknapp.

- Jeg kan bekrefte at det er lagt inn et bud på Brede, men hvilken klubb det er snakk om kan jeg ikke si noe om, sier Hangelands agent Jim Solbakken til TV 2 Nettavisen.

Det har ikke lykkes TV 2 Nettavisen å få kommentarer fra Vikings ledelse vedrørende saken søndag kveld.

- Takket høflig nei
Til Rogalands Avis søndag sier Vikings direktør Erik Forgaard følgende:

- Vi har takket høflig nei. I faksen til klubben skriver vi at det ikke finnes grunnlag for forhandlinger. Vi mener han er mer verdt enn tilbudet, sier Forgaard til Rogalands Avis.

Avisen skriver at det er snakk om en engelsk storklubb. Brede Hangeland har tidligere vært på prøvespill i Everton og det kan være den klubben som har lagt inn et bud på Hangeland nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere