RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hannover får bank i Liege

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Hannover tapte 0-2 for Standard Liege i gruppespillet og går på en ny smell torsdag. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny torsdag:
Oddstips 1: Ny oppvisning av Twente?
V5 Bergen travpark: Vi stoler på Herman og Pål
Lunsjtrav Bjerke: Solberg også på en torsdag

Torsdagens langoddsprogram består av 64 spilleobjekter og det er naturligvis Europa League-kampene som er hovedoppslag denne torsdagen. Både Manchester United og Manchester City skal i sving mot bra motstand. Gledelig nok har Norsk Tipping funnet plass til både pause, slutt, over/under og handikap på samtlige kamper fra Europa League. I den norske Eliteserien i ishockey spilles tredje kamp i kvartfinalene best av sju. Fire norske treningskamper det også funnet plass til. I tillegg er det finsk ishckey og NHL på en attraktiv torsdag.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Metalist Kharkov - Olympiakos
De som husker godt vil huske at vi foreslo spill på hjemmelaget i gruppespillet hjemme mot franske Sochaux. Den kampen endte 0-0, bortsett fra det har Metalist gjort det meste rett og Sochaux det meste feil. Hjemmelaget startet igjen etter vinterpausen med 1-0 seier i helgen og er veldig bra fotballag. Nå skal de imidlertid ut mot meget formsterke og rutinerte Olympiakos som står med åtte strake triumfer, inkludert seier både borte og hjemme mot russiske Rubin Kazan i forrige runde. Undertegnede innbiller seg at Metalist trives klart best som underdog og vi ha en følelse av at Olympiakos får noe ut av denne kampen. På en dag med få spennende langskudd (men desto flere spennende objekter) lanserer i gresk seier i denne kampen til spenstige 3,40.

Dagens avslag
Manchester United - Athletic Bilbao
Med all respekt for Manchester United så er det ikke et farmerlag fra Italia laget møter torsdag. Nå har Alex Ferguson varslet at han vil stille med et sterkere lag enn han gjorde i hjemmekampen mot Ajax i forrige runde (tap 1-2), men samtidig møter også United et mye bedre fotballag. 1,40 på United-seier er nesten en vits og denne hopper vi elegant over.

Verdenscup hopp
Det er fem dueller fra torsdagens hopprenn i Granåsen. De nye hoppreglene (er riktignok to år gamle) har gjort spill på hoppdueller enda mer bingopreget enn tidligere. Vi har rost Norsk Tipping for å heve oddsskalaen på duellene fra Vm i skiskyting, men i verdenscupøvelsene er det den gjerrigste skalaen som gjelder. Med ustabile vindforhold, ulik fart og dårlige betingelser for spillerne er det bare å hoppe over dette.

Standard Liege - Hannover
Standard spilte uavgjort i begge møtene med Wisla Krakow forrige runde, men gikk videre på bortemålsregelen. Opplever en formsvikt i den hjemlige ligaen (0-1-3 på de siste 4) og har falt ned til femteplass etter helgens bortetap mot Club Brügge (0-1).

Hannover imponerte med dobbeltseier over Club Brügge forrige runde, et lag som har tatt ti poeng mer enn Standard i den belgiske serien. Moas lag skuffet imidlertid med 2-2 hjemme mot bunnlaget Augsburg i helgen.

Belgierne må unnvære den den faste forsvarsspilleren Reginal Goreaux med karantene, mens den noenlunde faste midtbanespilleren Luis Seijas er skadet. For øvrig ser det bra ut.

Hannover sliter betydelig mer. Moa er skadet og spiller ikke, det gjør heller ikke den meget gode offensive midtbanespilleren Jan Schlaudraff (soner karantene). Emanuel Pogatetz (f) og Manuel Schmiederbach (m) er begge skadet. Alle disse fire startet i bortekampen mot Club Brugge i forrige runde.

Standard har ikke sluppet inn et eneste mål på hjemmebane i sine fem kamper i Europa denne sesongen, lagene møttes også i gruppespillet i høst. Da endte tilsvarende kamp 2-0, mens det ble 0-0 i det omvendte møtet. 2-0-seieren var Standards første triumf mot et tysk lag på de ti siste forsøkene. Vi har svært god tro på at Standard Liege skaffer seg et flott utgangspunkt før returmøtet i Tyskland og spiller hjemmeseier til fine 2,40 i odds.

Gledelig nok tilbyr Norsk Tipping singelspill på samtlige kamper fra Europa League torsdag og vi spiller altså to singler i dag.

Spilleforslag 2 torsdag (spillestopp kl 21.05):
Kamp 96 Standard Liege - Hannover 96 2,40 2,80 2,50
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere