*Nettavisen* Sport.

Hannover fikk Bayern-bank

Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE

Gomez-trippel senket Moa-løst Hannover.

17.10.10 08:51

BAYERN MÜNCHEN - HANNOVER 3-0:
MAINZ - HAMBURG 0-1:

Hannover savnet nok sin norske toppscorer da de spilte en vanskelig bortekamp mot giganten Bayern München lørdag. Lyskeskadde Moa Abdellaoues erstatter, finske Mikael Forsell, klarte i likhet med resten av bortelaget ikke å overliste Bayerns forsvar.

Kampens store spiller var definitivt vertenes spiss Mario Gomez. Han sørget nemlig for alle målene i kampen.

En rekke skuffende Bayern-resultater tidligere i sesongen har ført til at klubblegenden Franz Beckenbauer har gitt opp kampen om å forsvare fjorårssesongens seriemesterskap.Med seieren er Bayern Munchen i det minste oppe på øvre halvdel av ligatebellen.

Klubben har imildertid hele ti poeng opp til Borussia Dortmund i teten, som på sin side slo Köln fredag.

Nettavisen fulgte kampene direkte:

Sensasjonslaget Mainz maktet ikke å ta tilbake tabelltoppen ettersom klubben på gikk sitt første tap i år. Mainz røk 0-1 for Hamburg på hjemmebane. Før lørdagens oppgjør hadde Jørn Andersens tidligere elever sju seirer på like mange kamper.

Lenge så det ut til at laget nok en gang skulle unngå tap, men en scoring av Paolo Guerrero ett minutt før full tid ga Hamburg alle poengene. Peruanske Guerrero, som i vår ble utestengt i fem kamper etter å ha kastet en flaske i hodet på en tilskuer, hjalp med et Hamburg opp på en fjerdeplass på tabellen og forbi Hannover.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!


HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.