Hannover fikk sitt første serietap for sesongen da Hoffenheim vant 3-1 søndag. Dermed har tetduoen i Bundesliga fått fem poengs luke.

Hannover ville med seier beholdt kontakten med Bayern München og Eintracht Frankfurt, som begge har startet med fire strake seirer. Laget beholder tredjeplassen, men det er allerede et betydelig sprang opp til teten.

Det så lovende ut for Hannover da hjemmespilleren Matthieu Delpierre nikket i eget mål i det 26. minutt, men ett minutt senere utlignet amerikaneren Fabian Johnson. I det 82. minutt satte innbytter Sejad Salihovic inn 2-1.

Mohammed Abdellaoue ble deretter byttet inn i Hannovers jakt på utligning, men i stedet trygget Daniel Williams vertenes tre første poeng for sesongen med scoring på overtid.

- Vi manglet alle de kvaliteter som ellers gjør oss sterke. Trolig handlet det om innstillingen, sa Hannover-president Martin Kind.

Poengtap ble det også for Håvard Nordtveit og hans Borussia Mönchengladbach. Patrick Hermann ga laget en tidlig ledelse da han omsatte Juan Arangos langpasning i scoring, men Michal Kadlec utlignet kort etter. (©NTB)