MJØNDALEN - SANDNES ULF 4-1:

Meinhard Olsen og Mjøndalen leverte en solid opptreden mot Sandnes Ulf, og sikret tre etterlengtede poeng.

I løpet av bare syv minutter scoret Olsen hat-trick, og sikret Mjøndalen en drømmeåpning på kampen.

Tidligere Mjøndalen-trener Vegard Hansen, som nå har blitt ansatt som fotballekspert i Discovery, så sitt snitt til å komme med et stikk til hat-trickhelten.

– At Meinhard var så rask, det visste jeg ikke, smilte Hansen i Dicovery-studioet, etter at Olsen hadde løpt fra Ranheim-forsvaret og satt inn sitt tredje for dagen.

Martin Ovenstad satte inn 4-1 i andre omgang, og punkterte med det kampen, etter at Espen Berges scoring hadde gitt gjestene håp.

Les også: Her er Patrick Berg på plass i Bodø

Forventer fest i stua

Vegard Hansen bor fortsatt i sin gamle leilighet, som har utsikt rett ut mot Consto Arena. Han fikk naturligvis spørsmål om hva han ville gjøre med den.

– Den er ikke lagt ut til salgs enda. Jeg liker meg såpass godt der at jeg må se det an, sier Hansen, og legger til:

– Hvis det blir seier så kan det godt hende at lagkameratene har tatt seg inn der, og at det er en liten fest der når jeg kommer hjem, smiler Hansen.

Hansen forteller at han aldri tvilte på spillergruppa, og forteller at han tror Kevin Nicol, som er midlertidig hovedtrener etter Hansens avgang, tenkte det samme da han valgte å ta over rollen.

– Jeg tror han tenkte at det laget her er såpass godt at de må vinne før eller siden. Og det viser han nå.

Les også: Bjørkan er klar for Feyenoord

Hansen hylles

– At ikke Mjøndalen fikk gjort dette tidligere, sa Hansen humoristisk da han ble spurt om trenerbyttet kunne være årsaken til at Mjøndalen

Den tidligere sportsjournalisten Davy Wathne lot seg imponere av hvordan den tidligere Mjøndalen-treneren håndterte i se sin tidligere klubb vinne uten han.

– En må jo bare elske en mann med humoren og selvironien til Vegard Hansen, skrev Wathne på sin twitter-konto, og siktet til Hansens uttalelser i studioet etter at Mjøndalen gikk opp til 3-0.

Les også:Brann hylles etter storseier: – En nytelse å se på