RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hansen slått ut i poker-VM

Sist oppdatert:
Norges sterkeste kort i første VM-øvelse - Thor Hansen - er slått ut. Men fortsatt ligger det tre norske ess i bunken.

Thor Hansen (60) er en av de mest respekterte spillerne i internasjonal poker, og stiller alltid som en av favorittene i H.O.R.S.E.-turneringer. Disse turneringene består av fem forskjellige former for poker, noe som naturligvis favoriserer de beste allrounderne. Som for eksempel Hansen.

51 spillere igjen
I sommerens VM i Las Vegas ble Hansen nummer åtte av 148 spillere i nettopp H.O.R.S.E., som ble vunnet av Freddy Deeb.

Det var WSOP - World Series of Poker - mens ukens turnering i London er WSOPE - World Series of Poker Europe. Og det gikk ikke like bra for Thor Hansen denne gang. 60-åringen ble slått ut første dag.

Det er 105 deltakere med i London, og førstepremien i turneringen er 826.000 kroner. De 16 beste er sikret minst 61.000 kroner, og det kostet 29.000 å delta i turneringen. Etter første dag er det nå 51 spillere igjen.

Tre av disse er nordmenn: Torstein Iversen, Vegard Nygård og Andreas Høivold.

Les også: Andreas Høivolds blogg fra første spilledag.

Stjernespekket felt
Vegard Nygård var en stund i ledelsen av feltet, men avsluttet dagen med 14.900 i sjetonger. Kirk Morrison fra USA leder med sine 55.900, mens Torstein Iversen har 19.400 og Høivold har 18.200. Snittet ligger på 20.500, ettersom spillerne startet med 10.000 og 54 mann er slått ut.

Iversen er en tidligere europamester, mens Høivold gikk til topps i EPT Dortmund tidligere i år.

Blant dem som er slått ut finner man mange av verdens mest kjente spillere: Johnny Chan, Doyle Brunson, Ted Forrest, Phil Hellmuth, Michael Mizrachi, Tony Guoga, Andy Black og Marcel Lüske.

Men fortsatt er det en rekke sterke spillere i feltet: Annie Duke, Chris Ferguson, John Juanda, Jeff Madsen, Gus Hansen, David Williams, Allen Cunningham, Eli Elezra, Erik Seidel og Scotty Nguyen.

Turneringen fortsetter klokken 15.00 norsk tid fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere