Gå til sidens hovedinnhold

Hansen spiller Pebbe

Pebbe Simoni har en skreddersydd oppgave foran seg på Biri i kveld, og vi tror han vinner enkelt for formkusk Lars Anvar Kolle.

På kvelden denne fredagen kan det spillende publikum hos Norsk Rikstoto se frem til spill til en spennende V65-omgang på Biri travbane ved Mjøsas bredder her hjemme, og spill til en V64-omgang i Östersund på den andre siden av grensen. I Sverige er det jackpot i V64-spillet, og der ligger det over 1.1 millioner kroner ekstra i sekserpotten.

Spennende det, og både Kurt Leirvåg og vår svenske ekspert Roger Sundvisson har vurdert V64-løpene i Sverige i kveld der Jomar Blekkan er på plass med stortalentet B.B. Pepper. Undertegnede har ansvaret for tipsene til Biri i kveld, og jeg har sammen med med mine kolleger lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til kveldens løp. Alle de spillene finner dere ved å klikke på linken under, og på Biri denne fredagskvelden er 4 Pebbe Simoni i V65-3 vårt holdepunkt.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Biri
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Ned minst en klasse
Herdet i veldig tøffe lag er 4 Pebbe Simoni som kommer ut i et sprintløp for varmblodshester i V65-3, og i kveld synes vi det er veldig billig i mot for 6-åringen. Selger seg dyrt i fra tet gjør 1 Kendrick Jr., men vi synes førstnevnte skal avgjøre dette løpet til slutt på klassen, og vi lar Anderssen-traveren stå ugardert.

Han galopperte seg vekk sist, men den setter vi på kontoen for arbeidsuhell. Neppe noen fare med formen, og vi tror favoritten legger dette feltet på rygg til slutt. Han gikk et strålende løp til fjerde på 11.5 under Unionstravet i den nest siste starten, for dagens kusk Lars A. Kolle, og Kolle er som kjent i flytsonen om dagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi går tynt
I hhv V65-2 og i den femte avdelingen, tror vi det skal være mulig å komme seg igjennom på få hester, og i et stayerløp for kaldblodshester i den andre avdelingen, kan vi ikke få øye på mer enn tre vinnerkandidater. I rivende utvikling er 9 Lome Gant, og 3-åringen jakter årets tredje triumf i kveld.

Den kan meget vel komme, og vi bankerspiller ham på lillebongen. Sterk ved triumfen på 30.8 over aktuell distanse i den siste starten, og det er ikke voldsomt mye tøffere i mot ved denne anledningen. Vi synes 6 Vethe Jerven leverte en sterk innsats til sølv på 30.5 i et stayerløp sist, og han er fremste motbudet.

Vi ble positivt overrasket over ham sist, og det er neppe noe minus at Eirik Høitomt svinger seg opp i sulkyen igjen i kveld. Tilbake etter en mindre pause kommer 4 Wrons Frigg, og vi tror ikke han er helt borte. Han spurtet fint til slutt ved triumfen på 29..5 full vei nest sist, og han er veldig lite spilt i kveld.

Annonse:Grøstad serverer en herlig 20-oddser i V65-finalen på Biri i kveld!

I et varmblodsløp i V65-5 blir 2 Vijaya klar favoritt, og det skal hun også være, etter den flotte triumfen på 15.6 full vei sist. 4-årshoppa har slitt litt med å finne toppformen i år (imponerte voldsomt ved flere anledninger i fjor), men det løsnet muligens sist. Alt ble dog helt riktig i det løpet, og vi tør ikke å stole helt på henne.

Blåser til tet gjør 5 Shiraz J.C., og i fra spiss, selger 5-åringen seg dyrt. Han var en bunnsolid vinner på 14.2 over en sprint i den nest siste starten, og innsatsen til femte på 15.7 full vei under Unionstravet sist, var også god. 7 Lady`s Legacy ble litt trøtt i fra "dødens" sist, men med et løp i rygger, speeder hun fort til slutt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi garderer bredt
I hhv V65-1 og i den fjerde avdelingen, synes vi det kan være vel verdt å gardere litt, og i et kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag i V65-1, finner vi mange vinnerkandidater. Utvikler seg stadig gjør 8 Alvinn S.K., og han nærmer seg en seier nå. Han har fått sølv tre ganger på rad, og han kan få hull på byllen i kveld.

En fin innsats til sølv på 32.6 full vei leverte 9 Røeds Tøffen sist, og han kan gå helt til topps i kveld. Det er intet å utsette på kapasiteten til 11 Spang Molvin, men galoppene kommer tett der i gården. Pent til på strek står både 5 Komnes tuva og 5 Min Even (og begge regnes), mens 10 Odin Vinter er en liten outsider.

I et varmblodsløp i den femte avdelingen, synes vi også det er mange om beinet, og vi stoler ikke på favoritten 4 Mohita. Hun ble strøket til en tiltenkt start nylig, og da er vi usikre på formen. Hun har imponert i to strake seiersløp (vant på 16.0 full vei sist), men når det er galoppfare på hoppa, velger vi å gardere.

Det er tilbake i litt mer normale omgivelser for 5 Kosmos Dream (vært ute i to tøffe løp nå på slutten, og innsatsen til sølv på 15.6 full vei i den nest siste starten, var god), og han er snakk om en opplagt vinnerkandidat. I utvikling er 1 Lavec Va Bene, mens duoen 6 Winnie H. og 12 J.C. Royal er gode nok med klaff på løpet.

Dronninga avslutter?
Ja, i en feilfri utgave er det neppe noen som rører 4 Vestpol Dronninga i V65-finalen, men helt til å stole på er ikke 5-årshoppa. Hun var veldig god i fire strake seiersløp i våres og på forsommeren, og etter litt pause i den siste starten, galopperte hun vekk det som lignet en helt sikker seier 100 meter før mål.

Hun rapporteres å trene fint forut for kveldens dyst etter en mindre pause, og i en feilfri utgave taper hun neppe. Hun var dog tidligere litt usikker bak bilen, noe som gjør sitt til at vi tyr til noen garderinger. Tilbake som en vinner på 28.5 over en sprint sist var 11 Spik Pålly, og vi synes hun skal være tidlig aktuell.

Pent til står 1 Vildeli, og formen er fin på 5-årshoppa (vant på 29.7 full vei i den nest siste starten). Et flott prøveløp på sterke 28.7 full vei gikk 12 Horgen Vera nylig, og da må hun vurderes tidlig i kveld. De to sistnevnte krysses på storbongen sammen med 3 Bjøroli (vant sist) og 6 Stokkefaksa (går gode løp).

Kommentarer til denne saken