RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hansen vurderer å gå

Sist oppdatert:
LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): Rosenborg-trener Per Joar Hansen finner det rimelig at klubbledelsen vurderer hans stilling. - Jeg har ingen ess i ermet som kan snu den trenden vi er inne i, sier han resignert.

ROSENBORG-VIKING 0-2: Selv om Hansen svarer på alle spørsmål med stø røst og et fast blikk, legger han ikke skjul på at 16. mai 2005 er hans tyngste dag som fotballtrener. Det som skulle bli en festkveld med 21.000 tilskuere på Lerkendal, endte som nok en ydmykende forestilling.

SE MÅLENE HER!

Har ingen løsning
- Vi er inne i en blindgate, og for å være helt ærlig så ser jeg ikke hvordan vi skal komme oss på rett spor akkurat nå. Jeg er fryktelig skuffet både over resultatet og over måten vi spiller fotball på. Selvtillit er totalt mangelvare, og selv de enkleste ting klarer vi å gjøre vanskelig, sier Rosenborg-treneren, som finner det helt naturlig at hans framtid i Rosenborg blir tema når klubbledelsen møtes etter at feiringen av nasjonaldagen er unnagjort.

- Selv om vi taper og vinner fotballkamper sammen, er det til syvende og sist mitt ansvar det som skjer ute på gressmatta. En naturlig konsekvens av det er å vurdere om jeg skal fortsette som trener for klubben. For øvrig er det en vurdering jeg skal gjøre selv også, sier Hansen.

Feil tidspunkt
Selv om Rosenborg-treneren mer eller mindre stiller plassen sin til disposisjon, finner ikke Rune Bratseth tida moden for å starte en diskusjon om hvem som skal lede Rosenborg resten av sesongen. RBK-direktøren avviser konsekvent å kommentere trenerspørsmålet.

- Dette er ikke riktig tidspunkt for å starte den debatten. Det er rett og slett en dårlig dag å diskutere trenerspørsmålet på. Vi har nettopp tapt nok en kamp, og det er naturligvis en del følelser i sving. Tror alle har best av å få en del ting på litt avstand før vi vurderer hva som skal gjøres, sier Bratseth, som dermed signaliserer at det vil bli tatt noen grep på Lerkendal de nærmeste dagene.

Gjennomgang
- Klart vi vil ha en gjennomgang av situasjonen. Vi kan ikke leve med å tape den ene kampen etter den andre. Det vil måtte få konsekvenser for flere, sier han, uten å utdype nærmere hvem han har i tankene.

- Som sagt: nå må vi svelge unna skuffelsen over å ha tapt nok en kamp og det hjemme på selveste 16. mai. Når det er gjort skal vi sette oss ned og forsøke finne veien ut av uføret. For en ting er sikkert: Vi kan ikke tape stort flere kamper. Nå må vi begynne å ta poeng, slår RBK-bossen fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere