RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hanssens herlige revansje

VALLHALL (TV 2 Nettavisen): Han har fått bøttevis med kritikk i år, men da det gjaldt som mest slo David Hanssen (27) til og sikret Vålerenga fornyet Tippeliga-kontrakt.

VÅLERENGA – SANDEFJORD 5-3: – Det har vært et tøft år. Jeg har ikke spilt opp mot mitt beste og slitt med å finne formen, sa tomålsscorer Hanssen til TV 2 Nettavisen etter kampen.

– Payback
I vinter ble han tatt ut på landslaget, men siden serien startet i april har han slitt med å vise sin klasse. I nedrykkskampen lørdag begynte Hanssen tamt igjen, men etter at Sandefjord tok ledelsen våknet den gamle, gode midtbanesliteren.

– Det var et skikkelig payback dette. Og et spark i rumpa til Rekdal, sa Hanssen, mens tidligere VIF-lagkamerat Pa-Modou Kah hev seg rundt halsen hans for å gratulere.

Stjernescoring
Hanssen scoret det avgjørende 4-3-målet fem minutter før slutt da han var på rett sted til rett tid foran Sandefjord-målet etter at et frispark fra Kjetil Rekdal hadde dundret i tverrliggeren. Der og da forvandlet han Vallhall fra en sovende bjørn til en brølende tiger.

– Jeg har aldri kjent en så deilig følelse som etter 4-3-scoringen. Det kriblet fra tærne og helt opp i hodet, sa Hanssen.

Den tidligere Stabæk- og Strømsgodset-spilleren laget også 3-3-målet på overtid i første omgang med et frekt, velplassert skudd fra kanten av 16-meteren. – Der fikk jeg helt vanvittig treff, jeg trodde det nesten ikke selv da den gikk inn. Den andre scoringen var litt enklere, sa Hanssen.

Nå håper han at osloklubben tar seg selv i nakken foran neste sesong.

– Jeg er spent på hva som skjer til neste år. Det kan fort bli en del forandringer her, sa han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere